Cover
Belföld
Továbbra is gyűjtik az ötforintosakat Bayer Zsoltnak
2019-03-0421:17
Továbbra is gyűjtik az ötforintosokat Bayer Zsoltnak, akinek 300 ezer forint kártérítést kell fizetnie Hadházy Ákosnak egy blogbejegyzés miatt. Ezt ötforintosokban akarja átadni. Bayer Zsolt az ECHO TV Híradójának elmondta, felülvizsgálati kérelmet nyújtott be, így lehet, hogy nem is kell fizetnie.
Személyiségi jog megsértése miatt ítélt meg Hadházy Ákos részére 300 ezer forintot a bíróság, Bayer Zsolt két blogbejegyzése miatt még januárban. A publicista bejelentette, teljesíti is a fizetési kötelezettségét, azonban ezt kizárólag ötforintosokban hajlandó megtenni. Azóta folyamatosan érkeznek a nézők és az olvasók az érmékkel.

Bayer Zsolt ezúton is megkért mindenkit, hogy most már ne hozzon érméket, mert nem tudják hová tenni, hozzátette mostanra nagyjából 8-900 ezer forint gyűlt össze.

Mindenképpen ötforintosokban fogja megkapni, már ha egyáltalán megkapja, mert benyújtottunk egy felülvizsgálati kérelmet és annak az eredményére várunk értelemszerűen - magyarázta. 
Hadházy Ákos korábban arra hivatkozott, hogy jegybanki szabályok szerint nem köteles elfogadni 50 darab érménél többet. Bayer Zsolt azonban azt mondta, az ötforintos hivatalos fizetőeszköz, így a politikus kénytelen lesz elfogadni.

ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ