Cropped landscape
Belföld
A magyarokat büntetné, a migrációpárti szervezeteket viszont kitömné pénzzel Brüsszel és a hazai baloldal
2019-03-0410:45
Az európai adófizetők pénzéből már ma is hihetetlen összegeket költ az Európai Unió a migrációpárti, zömében Soros György hálózatához tartozó civil szervezetekre, de az MSZP, a DK és a Párbeszéd által is támogatott elképzelés szerint a jövőben megháromszoroznák ezt a támogatást, miközben a kényszerbetelepítést és a migráció legalizálását elutasító tagállamokat, köztük Magyarországot megbüntetnék. A baloldali politikusok itthon persze máshogyan magyarázzák a bizonyítványt, ezért a PestiSrácok összegyűjtötte, hogyan mesterkedik a magyar baloldal, az EU és a Soros-hálózat kart karba öltve immár évek óta Európa kapuinak kitárásán, azaz az önfeladás politikájának megvalósításán.
Plasztikusan érzékelteti a bevezetőben feltárt folyamatot az egyik legismertebb Soros-féle szervezet, a Helsinki Bizottság gazdálkodása. A terrorizmusért elítélt Ahmed H.-nak jogsegélyt nyújtó, az összes migrációról szóló uniós vitában hiba nélkül a magyar állásponttal ellentétes oldalra helyezkedő Helsinki Bizottság a honlapjukra feltöltött legutolsó, 2017-es beszámolója szerint 404 millió forintból gazdálkodott. Ebből alig hárommillió forintot adtak össze magánszemélyek (ennyit a “civil” jelzőről), a legbőkezűbb támogató ugyanis (ebben a sorrendben) az Európai Unió, a nemzetközi Soros-alapítvány, azaz a Nyílt Társadalom Alapítvány és az ENSZ volt. Fontos még megjegyezni, hogy Soros György és embereinek folyamatos lobbitevékenysége révén megfigyelhető, hogy az unió és az ENSZ fokozatosan átveszi a világboldogító spekuláns társadalmi projektjeinek finanszírozását, nehogy a milliárdos megtakarításait kelljen apasztani a “nemes célokért”…

VAJON MIRŐL IS TÁRGYALTAK ANNYISZOR SOROSSAL?

Deutsch Tamás néppárti EP-képviselő nemrég kikérte az erről szóló adatokat és kiderült, hogy az unió csúcsvezetői csak Sorossal 20 alkalommal találkoztak a közelmúltban, míg a spekuláns emberei 52 alkalommal találkoztak uniós vezetőkkel. 

Nem lehet tehát véletlen, hogy az EU átláthatatlan és testre szabott pályázatok útján évek óta rengeteg közpénzt költ el a Soros-programokra.

MINDEN FRONTON A KORLÁTLAN MIGRÁCIÓÉRT

Beszédes az is, ha megnézzük, hogy a Helsinki Bizottság (aminek persze az égvilágon semmi köze nincs már a hidegháborúban enyhülést és párbeszédet hozó Helsinki folyamathoz, ahonnan a nevüket csenték) mire is költötte 2017-ben az uniós adófizetők 110 millió forintját? A honlapjukra feltöltött beszámoló 25 pontban sorolja fel a társaság dicsőséges tevékenységét és láss csodát!; e pontok elsöprő részben a migráció legalizálását, az illegális bevándorlók segítését hirdetik büszkén. Kiderül belőlük, hogy nemzetközi színtéren is vitatták és perelték a tranzitzónák létrehozását, a később Stop Soros! néven elhíresült intézkedéscsomagot, segítettek a lebukott határsértőknek, a magyar kormánnyal vitázó migránsoknak és jelentésekben igyekeztek meggyőzni Washingtont és Brüsszelt arról, hogy az “illiberális magyar államban” felszámolják a demokráciát. 

A Helsinki Bizottság persze csak az állatorvosi ló a Soros-istállóból, hiszen hasonló adatokat találunk, ha az Amnesty International, a Freedom House, a TASZ, vagy a kisebb szekértolók gazdálkodását kutatjuk. 
Ugyanez a felállás tapasztalható a migrációpárti hazai média pénzelésénél is, a kétes hitelű szívszorító migránsmeséket közlő, az EP-választási kampányban Brüsszel szócsöveként tündöklő Index.hu például egyszerre kap pénzt Soros György médiaalapítványától és az Európai Uniótól is.

MOLNÁR, SZANYI ÉS JÁVOR HARCA A “SZÍNES” EURÓPÁÉRT, AZ ORSZÁG MEGBÜNTETÉSÉÉRT

Talán már 2017-ben is a Helsinki Bizottság mételyezhette meg a DK-s Molnár Csaba, az MSZP-s Szanyi Tibor és a Párbeszéd soraiban politizáló Jávor Benedek európai parlamenti képviselőket, amikor 2017. november 16-án megszavazták a parlament jelentését, amely a migráció legalizálását és segítését célozza. Az Európai Parlament oldalán elolvasható jelentésben a magyar baloldal többek között támogatta, hogy
  • hozzák létre az itthon kényszerbetelepítési kvóta néven elhíresült, korlátlan számú migráns kötelező áttelepítését lehetővé tevő unión belüli mechanizmust
  • mindez legyen egy állandó és automatikus folyamat
  • könnyítsék meg és gyorsítsák fel a már bent lévő migránsok családtagjainak beengedését az unióba
  • tegyék lehetővé a migránsok csoportos, legális betelepítését unión kívüli országokból
  • büntessék a migrációt és a kényszerbetelepítést elutasító uniós tagállamokat
  • jogszabályban biztosított automatizmussal szponzorálják a migránsok szétosztását segítő NGO-k, nem kormányzati szervek tevékenységét
Mintha csak a Helsinki Bizottság fogalmazta volna a memorandumot! Az MSZP-DK-P álma hamarosan valóra válhat, ugyanis ha a közelgő EP-választáson a mai uniós elit kap megerősítést, végrehajthatják a már pontosan kidolgozott terveket a migráció legalizálására, az abban résztvevő, zömében Soros-féle álcivilek bőkezű támogatására és a tiltakozó tagállamok megregulázására.

570 MILLIÁRD FORINTNYI BRÜSSZELI PÉNZ MIGRÁNSBARÁT “CIVILEKNEK”?

Mindennél árulkodóbb az Európai Parlament január 17-i döntése, amely egyelőre csak tervezet, hiszen azt az EU más csúcsfórumain is keresztül kellene még verniük. Eszerint a következő, 2021-ről 2027-ig tartó költségvetési ciklusban megháromszoroznák a “demokratikus értékeket védő civil szervezetek” támogatását és összesen 1,8 milliárd eurót, azaz megközelítőleg 570 milliárd forintot osztanának szét közöttük. Ez az a bizonyos “Emberi Jogok és Értékek” fedőnevű program, amelyből az elmúlt években is a zömében Soros-hálózatbeli, migrációpárti szervezetek kaptak bőkezű támogatást. 

Az elhangzott érvelés szerint a többletforrást a renitens, azaz az Európa mai képét megőrizni kívánó tagállamoktól beszedett büntetések és forrásmegvonások adnák. A parlamenti határozatot csak másodszorra tudták lenyomni a képviselők torkán, akkorra azonban morális, emberségességi vitát sikerült kreálni az ügyből, így az uniós parlament döntő többsége (426:152 arányban) támogatta. Evvel valóra válhat Soros György 2015 óta dédelgetett álma, hiszen 

az Európai Parlament határozatából azok az intézkedések köszönnek vissza, amelyeket a spekuláns abban már akkor javasolt az EU-nak a Projekt Syndicate nevű házi újságjában.
A PestiSrácok.hu szerint már csak az a kérdés, hogy a magyar baloldal itthon miért sumákol az ügyben és az MSZP, a DK és a Párbeszéd miért nem vallja be, hogy Brüsszelben a korlátlan bevándorlást, a Soros-hálózat feltőkésítését és V4-es tagállamainak megbüntetését támogatják?

PestiSrácok.hu
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ