Cover
Belföld
Volner János: A Jobbiknak terhessé vált Hegedűs Lórántné személye
2019-02-2620:36
Volner János szerint Hegedűs Lórántné azért lépett ki a Jobbikból, mert a párt nem akart egy újabb botrányos képviselőt. A Mi Hazánk Mozgalom politikusa az ECHO TV Napi aktuális című műsorában úgy fogalmazott: meggyőződésem, hogy kompenzációként fel fognak neki ajánlani egy jól fizető állást a pártalapítványnál. 
Újabb húzónév hagyta ott a Jobbikot, kilépett Hegedűs Lórántné azért, mert a posztkommunistákkal vállal közösséget a párt. Gyöngyösi Márton viszont tegnap azt magyarázta: a párt múltja - tehát Hegedűsné politikai hagyatékát is beleértve - valójában csak egy politikai termék volt. 

Volner János úgy fogalmazott, számított rá, hogy Hegedűs Lórántné önként fog kilépni a Jobbikból. 
Meggyőződésem, hogy Sneider Tamásék azért döntöttek így, mert nem akartak egy újabb botrányos képviselőt. Nem akarták, hogy újabb és újabb felvételekkel tudják tematizálni a közbeszédet - vélekedett Volner János, aki szerint ez áll a lemondás hátterében. 

A Mi Hazánk Mozgalom politikusa biztos abban is, hogy Hegedűs Lórántné vissza fogja adni parlamenti mandátumát. Kompenzációként fel fognak neki ajánlani egy jól fizető állást a pártalapítványnál, az őt ért anyagi hátrányokért. 

Gyöngyösi Mártonról azt mondta: gátlástalan gazemberség, amit tanúsít. Ismerem a politikai pályafutását, meggyőződésem, hogy amikor a zsidó származású képviselők listázásáról beszélt, azok őszinte mondatok voltak. Most színészkedik, most játssza meg magát, mert szükségük van a baloldali szavazókra - magyarázta. 

A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ