Cropped landscape
Belföld
Kocsis Máté: A Jobbik elárulta saját szavazóit
2019-02-2421:52
A migránsok pénzelésének gyakorlata van, a migránsbankkártya működik, az EU mégis úgy tesz, mintha ez a dolog nem létezne - mondta a Fidesz frakcióvezetője a Bayer show című műsorunkban. Kocsis Máté szerint a magyar kormány csupa olyan dolgot állít vagy kérdőjelez meg a brüsszeli tervekről szóló plakátkampányában, amelyek európai dokumentumokban szerepelnek.
A Fidesz frakcióvezetője a Bayer showban azt mondta: egyértelmű, hogy a brüsszeli bürokraták nem megfékezni, hanem megszervezni akarják a bevándorlást. Példaként említette, hogy a Frontex nem kapta meg a létszámbővítéshez beígért többlettámogatást, így nem tudja kiváltani a nemzeti határvédelmek erejét. 
Kampány van, és a kampányidőszak mindig egy eltúlzó képet mutat a politikai vitákban egy-egy ügyről, de ha valaki hátrébb lép a politikai csatatértől és elolvassa a brüsszeli előkészítő anyagokat, a már megszületett döntéseket, akkor ezeket fogja benne találni
- jelentette ki a politikus.

Kocsis Máté beszélt az ellenzéki pártok esetleges összefogásáról is. Azt mondta: pénzért és hatalomért mindenre képesek. Véleménye szerint a Jobbik elárulta saját szavazóit. 
Emlékeztetett: sokan a szemkilövetés után pártoltak a Jobbikhoz. Az emberek mit szólnak hozzá, hogy az a párt aki mellett ők elköteleződtek, most épp azokkal szövetkezik, akiket a szíve mélyén utál? - tette fel a kérdést Kocsis Máté.

Kocsis Máté hozzátette: vannak hitelességi szempontok is a politikában, és az ellenzék most nagyon veszélyes területre tévedt, amelynek szerinte nem lesz jó vége. 

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Bayer show
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ