Cropped landscape
Belföld
Karácsony Gergely sem tud helyesen írni
2019-02-2013:11
Az ellenzéki képviselőnők után most a Jobbik náci kijelentéseit mentegető zuglói polgármesterről, Karácsony Gergelyről derült ki, hogy nem tud helyesen írni. Egyik Facebook posztjában LY-nal írta azt, hogy: "Orbán Viktor dolgozószobáLYából". Azóta a hibát - egy másodszori próbálkozás után - javította és a szó, 3. nekifutásra már helyesen, j-vel szerepel a közösségi oldalán. 
Ez most már biztos: végérvényesen, tömeges helytelenírási hangulat uralkodott el az ellenzéki politikusok körében. Ez az alattomos állapot odavezetett, hogy a Jobbik náci bűneit mentegető 

Karácsony Gergelynek sem sikerült eltalálnia, hogy szimpla j-vel, vagy a kicsit kacskaringósabb ly-nal kell írni azt a lehetetlenül nehéz szót, hogy "dolgozószobájából". 
Nem Karácsony volt az egyetlen ellenzéki politikus, akinek meggyűlt a baja az LY vagy J problémával, hétfőn két szocialista politikus, Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó állt ki

Képviselőkbe folytani a szót illendő? 
feliratú, nagysikerű A4-es lapokkal tiltakozni az Országgyűlés Mentelmi bizottsága elé. Korábban a Jobbik mutatta be, hogy nincsen könnyű élete a negyedik osztályosoknak, hiszen a JELNETKEZNI felhívással igyekeztek soraikba csábítani új tagokat. 

ECHO TV – A nemzet hangja - Origo 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ