Cover
Belföld
Böröcz László: Az ellenzék megmutatta hozzáállását a törvényhozáshoz
2019-02-1907:22
Kivonulással kezdte az ellenzék az Országgyűlés tavaszi ülésszakát. Az első plenáris ülés a napirend előtti felszólalásokkal indult, a kérdések helyett azonban drámai kivonulót mutattak be az ellenzéki pártok. Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában elmondta: megmutatta az ellenzék hozzáállását a törvényhozáshoz. Hozzátette: a mostani kivonulásukkal pedig nem tisztelték meg azokat sem, akik rájuk szavaztak.
Az ellenzéki képviselők kivonulásáról Böröcz László azt mondta: 
megmutatta az ellenzék hozzáállását a törvényhozáshoz. 
Hozzátette, aki országgyűlési képviselő lesz az ország egyik legszebb munkáját láthatja el, hiszen minden magyarért közösen dolgozunk. Ennek a méltóságát meg kell adni, az ellenzéknek ez nem sikerült decemberben. A mostani kivonulásukkal pedig nem tisztelték meg azokat sem, akik rájuk szavaztak - magyarázta.

Döntött a Mentelmi Bizottság és megszavazta a büntetést a képviselőknek a decemberben, a parlamentben nyújtott viselkedésükért, illetve Demeter Márta ügyében is döntés született, kizárták a Honvédelmi Bizottságból. 

Demeter Márta ügye is jól rávilágít az ellenzék sok esetben visszaél képviselői jogukkal
- jelentette ki a Fidesz frakcióvezető-helyettese. 

Böröcz László szerint az LMP képviselője olcsón megúszta, de egyébként neki kellett volna lemondania pozíciójáról, mert azzal, amit tett összeférhetetlenné vált vele.

A Fidesz-KDNP-nek van egy elképzelése hogyan kellene az országnak tovább haladnia. Szeretnénk megőrizni azt a Magyarországot, amiben élünk és ezt szeretnénk fejleszteni. Ezzel szemben az ellenzéknek nincs mondanivalója, nem lehet tudni mit akarnak, a parlamentbe nem járnak be - hangsúlyozta.

A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Jó reggelt!
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ