Cover
Belföld
Hidvéghi Balázs: Nekünk elsősorban Magyarország érdekeit kell néznünk
2019-02-1807:22
A kormánypártok múlt heti frakcióülésének legfontosabb témái a családvédelmi akcióterv és EP-kampány voltak, utóbbiról Hidvéghi Balázs azt mondta: egy olyan nagy politikai küzdelem, amely valójában Európa és az európai nemzetek, így Magyarország jövőjéről is szól. A Fidesz kommunikációs igazgatója az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában kijelentette: azon lesznek, hogy az intézkedések minél hatékonyabban és gyorsabban elfogadásra kerüljenek.
Hidvéghi Balázs kitért arra is, szükség van-e tájékoztatási kampányra, az európai parlamenti választás okán. A műsorban elmondta, a kormány a hétfői nappal ezt el is indítja, melynek célja, hogy ismertessék azokat a brüsszeli terveket, amelyek Európát és az EU-t alapjaiban alakítanák át. 

A jelenlegi bevándorláspárti brüsszeli elit azon igyekszik, hogy minél több migrációval kapcsolatos döntést még áterőltessenek és elfogadtassanak az EP-választás előtt, kész helyzet elé akarják állítani az európai országokat
- jelentette ki. 
 
A Fidesz kommunikációs igazgatója hozzátette, az Orbán-kormányok ideje alatt a kiszámíthatóság és az a megközelítés, hogy mi mindig a nemzeti érdekből indulunk ki, volt meghatározó. Azt gondoljuk Magyarországnak a saját érdekét kell elsőként nézni és ezt elhelyeznie egy tágabb összefüggés rendszerben. Figyelnünk kell azokra a nagy hatalmakra, amelyek egyrészt szövetségeseink, meg azokra is, akik közel vannak hozzánk - magyarázta. 

Azt szeretnénk elérni, hogy a nagyhatalmak érdekeltek legyenek abban, hogy Magyarország sikeres legyen - tette hozzá.

A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Jó reggelt!
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ