Cropped landscape
Belföld
Biber Anett: Pár hónap múlva kellemesebb összképet tapasztalhatnak az utasok
2019-02-1807:32
Elkezdődik a Nyugati és a Keleti pályaudvaron a kereskedelmi szolgáltatások fejlesztése, aminek része a koncepcióba nem illő pavilonok elbontása. Biber Anett, a MÁV szóvivője az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában elmondta: az idei évben kiemelt figyelmet kapnak a vasúttársaságtól az állomásépületek és megállóhelyek.
Biber Anett hozzátette: kiemelten kezeli a vasúttársaság a Keleti pályaudvart, a Nyugatiban pedig már elkezdődtek a folyamatok. Ez az elkövetkező évekre folyamatos feladatokat jelent.

Nehéz Attila azon kérdésére, mi volt az alapelve a felújításoknak Biber Anett kiemelte: szeretnék javítani az utaskomfortot az állomásokon, pályaudvarokon és megállóhelyeken, mert az utazás már ott elkezdődik.
Vannak feladatok annak érdekében, hogy a 21. századnak és az utasok változó igényeinek egyre jobban megfeleljünk
- fogalmazott.

Kiemelte: a Nyugati pályaudvaron már tapasztalhatták az utasok, hogy a kereszt aluljáróból, mely átvezet a vágányok alatt, kezdenek megszűnni azok az árusítóhelyek, amelyek nem voltak megfelelőek a szolgáltatási színvonalhoz.
Ennek lassan a végéhez érünk és ugyanez kezdődött el a múlt héten a Keleti pályaudvar érintettségében is
- tette hozzá.

Biber Anett elmondta: 12 bérlemény tekintetében mondta fel a vasúttársaság a bérleti szerződést, elindultak a felmondási idők és várhatóan pár hónap múlva már egy kellemesebb összképet tapasztalhatnak a vasúttársaság utazói.

Hangsúlyozta: az intézkedések nemcsak a fővárost érintik, hanem több vidéki helyszínt is.

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Jó reggelt!
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ