Cropped landscape
Belföld
Dúró Dóra: A Mi Hazánk beperli a rágalmak miatt a Jobbikot
2019-02-1421:37
Saját szimpatizánsain gúnyolódott a Jobbik médiaalapítványának kuratóriumi elnöke, aki far-hát kommandónak nevezte a párt nyugdíjas támogatóit. A Jobbik szerint a Mi Hazánk áll a lejáratás mögött. Erről beszélt Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese a Hír TV Magyarország élőben című műsorában
Rágalmazás miatt pert indít a Jobbik ellen a Mi Hazánk Mozgalom - jelentette be Dúró Dóra. A párt elnökhelyettese közölte, elfogyott a türelmük, miután a Jobbik az elmúlt hetekben nyilvánosságra került hangfelvételekkel kapcsolatban arról beszélt, hogy azok mögött a pártból kivált Mi Hazánk Mozgalom áll. 
 
Elfogyott a türelmünk és kénytelenek leszünk jogi úton elégtételt venni. Az a lejáratás sorozat, ami a Jobbikban való tisztújítás előtt kezdtek Toroczkai Lászlóval szemben, ami azóta is tart most már a Mi hazánk politikusaival szemben, azt most már úgy gondoljuk, hogy nem tartható keretek között ami a politikai csatározásokba belefér. Most már olyan rágalmakat fogalmaz meg a jobbik, még hivatalos közleményben is amik miatt úgy döntöttünk, hogy bírósághoz fogunk fordulni– mondta a Hír TV stúdiójában Dúró Dóra. 

A teljes beszélgetés:
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ