Cropped landscape
Belföld
Kocsis Máté: A brüsszeli bevándorláspárti tervek a Fidesz és a KDNP frakcióülésének fő témái
2019-02-1318:05
A Fidesz és a KDNP képviselőcsoportjai szerdán megkezdték a parlament tavaszi ülésszakára való felkészülést Balatonalmádiban. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a programot ismertetve elmondta, a frakcióülés fő témái között szerepel a Magyarországot is érintő brüsszeli bevándorláspárti politika, valamint a családvédelmi akcióterv. Az ülésen Orbán Viktor miniszterelnök évadnyitó beszédet mond a kiemelten fontos politikai időszak ügyeiről. 
Kocsis Máté a kormánypártok álláspontját elmondva ismertette, a májusi európai parlamenti választás minden eddiginél nagyobb téttel bír. 

A brüsszeli tárgyalóasztalokon már most olyan tervek és előterjesztések találhatók, amelyeknek célja, hogy a korábban megismert Soros-tervnek megfelelően bevándorló kontinenssé tegyék Európát 

– emelte ki a frakcióvezető. 

Ott van az asztalon 

  • a kötelező kvóta terve, 

  • a határvédelem jogának gyengítése, 

  • a migrációt segítő bevándorláspárti szervezetek támogatásának növelése, 

  • a migránsok pénzelésének terve, illetve a gazdasági migráció legalizálása 

– sorolta. 

Kocsis Máté kiemelte, a brüsszeli bürokraták büntetnék azon országokat – akár pénzügyi, akár adminisztratív eszközökkel – amely országok nem bevándorláspártiak. 

A kormánypárti képviselő közlése szerint a brüsszeli tervek pillanatok alatt diktátumokká, jogszabályokká és intézkedéseké válhatnak már az uniós választások előtt is. Hozzátette: a Fidesz-KDNP ahogy eddig, úgy a jövőben is a magyar embereket a magyar érdekeket fogja képviselni. A frakciószövetség szerint óriási téttel bíró politikai kampányra lehet készülni. 

A háromnapos ülésen szó lesz a családvédelmi akciótervről is, hiszen számos olyan eleme van, ami a törvényalkotás hatáskörébe tartozik. 

Kocsis Máté és Harrach Péter (KDNP) csütörtökön 15 órától ad részletes tájékoztatást a frakcióülésről.  

ECHO TV - A nemzet hangja 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ