Cropped landscape
Belföld
Halász János: Európa jövője lesz a tét az európai parlamenti választásokon
2019-02-1320:07
A brüsszeli elit az utolsó hónapokban szinte napról-napra veszi elő a fiókból a különböző bevándorláspárti javaslatokat, erőltetik tovább a kvótát, elvennék a határvédelem jogát. Nekünk arra kell felkészülni, hogy ez ellen mit tudunk tenni, ez a fő téma a frakcióülésen - jelentette ki az ECHO TV Napi aktuális című műsorában Halász János. A Fidesz-frakció szóvivője szerint április 8-án a magyar emberek világossá tették: nem kérnek a bevándorlásból.
Halász János kiemelte: óriási téttel bír a májusi európai parlamenti választás, hiszen Európa jövőjéről van szó.

Az a tét, hogy bevándorláspárti többség marad, vagy mi, a bevándorlásellenesek kerülünk többségbe az Európai Parlamentben
- magyarázta. 

Hozzátette: a kormány álláspontja nem változott: továbbra is elutasítják a migrációt. Az ehhez szükséges felhatalmazást pedig megkapták az emberektől, hiszen a kvótákról szóló népszavazáson és az áprilisi országgyűlési választásokon is világossá tették a magyar emberek: nem kérnek az illegális bevándorlásból.

Halász János elmondta: a kampány során nem fognak felülni az esetleges ellenzéki provokációknak, a kampánnyal fognak foglalkozni, és megőrzik az országgyűlés méltóságát.

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ