Cropped landscape
Belföld
Keménymag: A kormány családpolitikája a betonba taposta az ellenzéket
2019-02-1221:50
Miután az ember meghallgatta ezt a hét pontot, az első gondolata az volt, hogy ezzel mennyire csúnyán taposta bele a betonba szegény ellenzéket - mondta Orbán Viktor évértékelőjével kapcsolatban Megadja Gábor. A műsorban sorra vették a beszédet követő ellenzéki reakciókat, valamint szó volt arról is, hogyan nullázta le magát Karácsony Gergely Hír TV-s nyilatkozatával, és az azt követő magyarázkodásával. Az ECHO TV Keménymag című műsorában Velkovics Vilmos vendégei Megadja Gábor, a 888.hu publicistája , Dezse Balázs és Vésey Kovács László, a PestiSrácok.hu újságírói voltak. 
A Keménymag csapata sorra vette az ellenzéki reakciókat Orbán Viktor évértékelő beszédéről. Kiemelték Gyurcsány Ferencet, akiről Megadja Gábor úgy fogalmazott: van néhány dolog, amit biztosan nem tud, ilyen például, hogy
 milyen hazafinak lenni, őszintén beszélni miniszterelnökként és milyen délután három után józannak lenni. 
Ezt követően a 888.hu publicistája rátért a miniszterelnök beszédére, amelynek során hétpontos családvédelmi akciótervet jelentett be. Ezzel kapcsolatban azt mondta: 
miután az ember meghallgatta ezt a hét pontot, az első gondolata az volt, hogy ezzel mennyire csúnyán taposta bele a betonba szegény ellenzéket.
Dezse Balázs hozzátette, azt az ellenzéket, akik a saját öt pontjukat sem tudták felsorolni. 
A műsorban kitértek Karácsony Gergelyre is, aki a múlt héten azt mondta: „nem nácizmus a zsidók listázása.”

Karácsonyt először el kezdték mentegetni, hogy kemény riporteri kérdéseket kapott. Utána elismeri, hogy tényleg rosszat mondott, most pedig bocsánatot is kér érte, miután a zsidó szervezetek megtalálják őt. Mindez azonban nem egy nap alatt történt, hanem egy hét kellett ehhez. 

Dezse Balázs szerint jobb, ha begyakorolja a magyarázkodást, mert szüksége lesz rá, amikor nagyon kikap Tarlós Istvántól a főpolgármester-választáson. 

A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Keménymag
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ