Cropped landscape
Belföld
Gyurcsány szerint több Jobbik is van Magyarországon
2019-02-1213:22
A DK-nak az a célja, hogy meggyőzze a Jobbik mögött álló egymillió szavazót, hogyha felháborodásuk, kritikájuk még jogos is, arra akkor sem lehet válasz a radikalizmus – ezt Gyurcsány Ferenc az ATV stúdiójában taglalta, mikor a radikális párttal való összefogásról kérdezték. A Demokratikus Koalíció vezetője azért nem zárta ki a pártok közötti együttműködést, mert szerinte Magyarországon már több Jobbik is van.
Vannak azok, akik elmentek ebbe a nem tudom milyen nevű mozgalomba… Mi Hazánk. Hát ők, úgy látom, viszik ezt a neonáci örökségnek egy borzalmas részét. Egy. Kettő, ugye a Jobbikban pár éve elkezdődött, maguk erről sokat beszéltek én szerintem itt is, egy folyamat, a néppártosodásnak hívták ők? Menjünk egy normális, mérsékelt, konzervatív párt irányába. Ez tart most is. Azt hiszem, hogy még nem jutottak a végére
– fogalmazott a DK elnöke.

A baloldal náci vádjaira korábban már reagált Volner János volt jobbikos képviselő, a Mi Hazánk politikusa. 

Az ECHO TV-nek akkor úgy fogalmazott, 

a baloldali politikusoknak inkább tükörbe kellene nézniük, szembesülniük kellene végre a valósággal, nem pedig hülyeséget beszélniük. 
A kormánynak határozott álláspontja van a Jobbikról. Az ECHO TV-nek kedden erről is beszélt Hollik István kormányszóvivő:
Hír TV – ECHO TV 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ