Cover
Belföld
Sermer Ádám: Ügyek mentén való együttműködést el tudok képzelni a Jobbikkal
2019-02-0821:18
Meg kell húznunk azokat az erkölcsi határokat, amik mentén politizálunk és amik alá nem süllyedünk, semmilyen áron - ezt mondta Sermer Ádám az ECHO TV Napi aktuális című műsorában, a Jobbikkal való együttműködés kapcsán. A Liberálisok főpolgármester-jelöltje szerint a Jobbiknak bocsánatot kellene kérnie ahhoz, hogy meg tudjon tisztulni.
Sermer Ádám elmondta: nagyon széles társadalmi réteget érint különböző pontokon a Jobbik múltja és a jelene. Mint mondta: szinte válogatás nélkül mindenki megtalálhatja azt a pontot, aminél ő is egy kicsit úgy érzi, hogy az ő lelkébe is belegázoltak.

Kiemelte: Magyarországon számtalan embernek hozzátartozói, rokonai a holokauszt áldozatai voltak. Nem lehet együttműködni olyan szervezettel, ami egyértelműen nem tudott még mindig elhatárolódni azoktól, akik a zsidó képviselőket listáznák, vagy zsidó emlékműveket gyalázott meg.
Sermer Ádám elmondta: nem ért egyet a Jobbik nézeteivel, ezért a választási együttműködésben nem tud gondolkodni, azonban konkrét ügyek mentén való együttműködést el tud képzelni a párttal.

A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ