Cropped landscape
Belföld
Köves Slomó: Karácsony Gergely túlment egy határon
2019-02-0816:58
Csalódott Karácsony Gergelyben az Egységes Magyarországi Izraelita hitközség vezető rabbija. Köves Slomó szerint Zugló polgármestere túl ment egy határon. A Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége szerint viszont ezek ellenére a Jobbik belefér az összefogásba. 
Csalódott Karácsony Gergelyben az Egységes Magyarországi Izraelita hitközség vezető rabbija. Köves Slomó a Hír TV Magyarország Élőben című műsorában azt mondta, a zuglói polgármester túl ment egy határon. A vezető rabbi szerint az ellenzék az antiszemita kijelentések miatt elhiteltelenedik a választók szemében.

Én inkább azt szeretném kérni mindenkitől, aki ennyire felelőtlenül rohan ennek a dolognak neki, gondolja végig, hogy ennek milyen következményei lesznek. Ugye a legfontosabb következménye mégiscsak az lesz, hogy minden jövőbeni az antiszemitizmussal és rasszizmussal szembeni fellépés az elhiteltelenedik. Minden olyan fellépés, ami adott esetben valós problémákra fogja ráirányítani a figyelmet, elhiteltelenedik, mert a társadalom közömbös része azt fogja mondani – na, hát ezt a mesét már hallottuk  - mondta a műsorban Köves Slomó.
ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ