Cropped landscape
Belföld
Gulyás Gergely: Elfogadhatatlanok Karácsony Gergely mondatai
2019-02-0814:57
Karácsony Gergely teljesen átveszi a szélsőjobboldal gondolkodásmódját, ami elfogadhatatlan - így reagált Gulyás Gergely Zugló polgármesterének azon kijelentésére, miszerint, nem tartja nácizmusnak a zsidók listázását.
Karácsony Gergely a zsidók listázásáról tett kijelentése a Hír TV-ben:
A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón arra a kérdésre: hogyan vélekedik a posztkommunisták, antiszemiták, rasszisták és vadliberálisok házasságáról, azt felelte: a választópolgárok lenézése van-e mögött, illetve egy hitelességi probléma is, hiszen legyünk őszinték a magyar baloldal vélhetően saját posztkommunista gyökerei miatt, a saját identitását évtizedeken keresztül a rendszerváltozást követően egyfajta antifasiszta harcban találta meg. Ehhez képest napi antiszemita botrányoktól terhes általuk szélsőjobboldalinak minősített párttal fognak frigyre lépni. 

Azok a megnyilvánulások, amiket baloldali politikusoktól hallhatóak, miszerint származás szerint a zsidók listázása nem tekinthető nácizmusnak, az tűrhetetlen - reagált Gulyás Gergely. Véleménye szerint Karácsony Gergely teljesen átveszi a szélsőjobboldal gondolkodásmódját, ami elfogadhatatlan.
2013-ban olyan mondatok miatt - mint amit most Karácsony Gergely mondott - mentünk ki tüntetni a szocialistáktól, Bajnai Gordonon át a Fideszig és Rogán Antal frakcióvezetőig, tehát egyetértés volt abban, hogy ezek a szavak elfogadhatatlanok.
A szocialisták viszont ezt nem így gondolják, Karácsony csak az erős riporteri kérdések miatt zavarodott meg. Az ellenzék tehát mentegetni próbálja a Párbeszéd főpolgármester-jelöltjét. Erről bővebbenITTolvashat.

A Kormányinfó további témáiról pedig IDE KATTINTVA tájékozódhat.

ECHO TV - A nemzet hangja / Hír TV
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ