Cropped landscape
Belföld
Volner János: Karácsony Gergely belépett a mókamester kategóriába
2019-02-0711:06
A baloldali politikusoknak nemcsak szájukat, hanem a szemüket is ki kell mosniuk – így reagált csütörtöki sajtótájékoztatóján Volner János országgyűlési képviselő arra, hogy Karácsony Gergely zuglói polgármester a Hír TV-ben azt állította, akik nácik, azok elmentek a Jobbikból a Mi Hazánk Mozgalomba. A volt jobbikos politikus azt üzente Karácsonynak, hogy nézzen jobban körül és akkor látni fogja, hogy új szövetségesének elnöke, Snedier Tamás egy olyan ember, akinek esküvőjén náci karlendítések történnek, ezen kívül a pártelnök skinhead-múlttal és egy cigány férfi megverésével is „dicsekedhet”.
Volner János szerint a baloldali politikusoknak inkább tükörbe kellene nézniük, szembesülniük kellene végre a valósággal, nem pedig hülyeséget beszélniük.
Arra a riporteri kérdésre, hogy a Mi hazánk Mozgalom készül-e bármilyen lépéssel a nácizásra, a párt politikusa elmondta, kíváncsi lenne, hogy Karácsony Gergely kit nevezne inkább nácinak, Sneider Tamást, vagy Dúró Dórát. Volner János szerint a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje „belépett a mókamester kategóriába”.

A Mi Hazánk Mozgalom politikusa az ECHO TV Napi aktuális című műsorában azt mondta, lesz újabb jobbikos politikus, akiről kerülhetnek elő akár videó- , vagy pedig hangfelvételek. Ezzel kapcsolatban Volner János elmondta, a nevet nem hozza nyilvánosságra, ugyanakkor egészen friss anyagokat kap még mindig a Jobbikon belülről.

Látható, hogy a párt politikusai egymást próbálják hátba szúrni azért, hogy pozíciókat érjenek el, vagyis pozícióharcok dúlnak – tette hozzá.
A volt jobbikos képviselő szerint nagyon szomorú, hogy egykori pártja vezetői egymást „orgyilkosként végzik ki”, valamint összeborulnak a balliberális oldallal.

Kérdésre válaszolva Volner János megismételte korábbi álláspontját, továbbra is politikai blöffnek tartja azt, hogy meg fog szűnni a Jobbik.

ECHO TV – A nemzet hangja
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ