Cropped landscape
Belföld
Mentegeti az ellenzék Karácsony Gergelyt
2019-02-0720:48
Nem nácizmus a zsidó képviselők listázása Karácsony Gergely szerint - erről beszélt a Hír TV-ben a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje. A szocialisták szerint Karácsony csak az erős riporteri kérdések miatt zavarodott meg. Az EMMI államtitkára szerint vannak, akik számára az erkölcsi kikacsintgatás nem kellemetlen. 
Karácsony Gergely döbbenetes kijelentése: 
Ungár Péter, az LMP politikusa azzal mentegette Karácsonyt, hogy egyszerűen szerencsétlenül fogalmazott a Hír TV-ben adott interjújában. Az előválasztás lebonyolításáért felelős MSZP-s Molnár Zsolt pedig úgy gondolja, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltjét erős támadás érte a beszélgetés során.

A baloldali politikusoknak nemcsak a száját, de a szemét is ki kellene mosni - hangsúlyozta Volner János, Karácsony Gergelynek arra a kijelentésére, miszerint a Jobbikból az ő pártjukba távoztak a náci politikusok.

Karácsony Gergelynek azt tanácsoljuk, hogy próbáljon szembesülni a valósággal és akkor látni fogja, hogy az újonnan jött szövetségese az egy olyan párt, amelynek az elnökének az esküvőjén náci karlengetés történik, akinek az elnöke skinhead múlttal dicsekedhet és egy cigány férfi megverésével, ahonnan nemrég távolítottak el egy képviselőt azért, mert egy zsidó nő megverésével hencegett - mondta a független országgyűlési képviselő.

Vannak, akik számára az erkölcsi kikacsintgatás nem kellemetlen - mondta az emberi erőforrások minisztériumának parlamenti államtitkára. Rétvári Bence hangsúlyozta: olyan politikára van szükség Magyarországon, amely a nemzetet helyezi a középpontba és nem tűr meg erkölcsi kilengéseket. 
A Karácsony Gergellyel készült teljes Hír TV-s beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó / Hír TV
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ