Cover
Belföld
Hardy Mihály: Európa élvonalába tartozik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér
2019-02-0621:43
Örvendetes hír, hogy Európa élvonalába tartozik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér az utasforgalom növekedését tekintve – jelentette ki Hardy Mihály. A Budapest Airport (BA) kommunikációs igazgatója az ECHO TV Napi aktuális című műsorában reményét fejezte ki, hogy idén tovább növelik a már elért színvonalat. 
Hardy Mihály jelezte: azt szeretnék, hogy az utasok számára még kényelmesebb és zökkenőmentesebb legyen az egyébként stresszesnek számító repülős utazás. 
 
Tóth Kriszta érdeklődésére a BA kommunikációs igazgatója a hosszútávú fejlesztésekről szólva elmondta: 2023 végén szeretnék átadni az újabb terminálépületet, amely a folyamatosan növekvő utasforgalmat kiszolgálja. Csak erre a célra 225 milliárd forintot különítettek el a repülőtér üzemeltető cég tulajdonosai. 
De addig is a repülőtérnek működnie kell, ezért a rövid távú terv az, hogy 6,5 milliárd forintból további fejlesztéseket valósítanak meg. A BUD plusz elnevezésű projekt összességében 70 különböző szervezési, technológiai és beruházási programból áll. Ebben a jelenlegi keretek között próbálják zökkenőmentesebbé tenni az utasok számára a forgalmat - fejtette ki a kommunikációs igazgató.
 
Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ