Cropped landscape
Belföld
Sneider Tamás: Miért kellene bocsánatot kérnem?
2019-01-3008:39
Magyarázkodik, de nem mond le és bocsánatot sem kér botrányai miatt Sneider Tamás. A Jobbik elnöke kedden, az ATV Egyenes beszéd című műsorában elődjét is kritizálta. 
Sneider Tamás szerint Vona Gábor azzal, hogy bocsánatkérésre szólította fel rasszista és antiszemita megnyilvánulásai miatt, csak olajat öntött a tűzre. A pártelnök a cigányozós hangfelvételével kapcsolatban továbbra is azt állítja - kiragadták szövegkörnyezetéből a szavait. Felesége karlendítésével kapcsolatban pedig azt mondta: az nem náci karlendítés volt, történészként tudja, hogy az milyen.

Sneider állítja: a felvételek nyomán fenyegetéseket kap és családja szerinte veszélybe került.

A folyamatos botrányok ellenére párttársai kiállnak Sneider Tamás mellett. A többi ellenzéki párt sem csinál nagy ügyet a botránysorozatból, mint mondják, Sneider Tamás ügye a Jobbik belügyének számít. 

A pártelnök eközben megpróbál egy kedves, szerethető képet kialakítani magáról. A Facebookon jelentette be, hogy elindította személyes Instagram-oldalát. Mint írja, családapaként és szerető férjként van egy lazább, emberibb oldala, ezt szeretné megmutatni. Egyik első képén az egykori szkinhed-vezér egy pónit simogat.

ECHO TV – A nemzet hangja 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ