Cropped landscape
Belföld
Európa megvédésének kérdéséről is szól a májusi EP-választás
2019-01-3010:44
Új vezetésre van szüksége Európának, mert Brüsszel bevándorláspárti többsége az európai emberek biztonságát viszi vásárra, ennek bizonyítéka pedig az, ami az elmúlt években történt – jelentette ki Ágh Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán, budapesti sajtótájékoztatóján. A kormánypárti politikus közlése szerint az uniós választások tétje, hogy sikerül-e megvédeni Európát, az európai embereket, a keresztény kultúrát és sikerül-e megállítani a bevándorláspárti erőket. 
Ágh Péter világosnak nevezte, hogy a tömeges bevándorlás tönkretette Európa biztonságát, ugyanakkor 
a brüsszeli bürokraták továbbra is még több migráns behozatalán dolgoznak. 
A politikus emlékeztetett, Brüsszel bevándorláspárti politikája miatt az elmúlt években több százan fizettek az életükkel. Európa nagyvárosaiban állandósult a terrorveszély, no-go zónák alakultak ki, a korábban békés kisvárosokban állandóvá vált a nők és gyermekek elleni erőszak. 
Brüsszel mostani vezetése ahelyett, hogy bezárná a kapukat, szélesre tárja azokat, legalizálni és szervezetté akarja tenni a migrációt, betelepítést szervez és továbbra is a gazdasági bevándorlást akarja élénkíteni 
– emelte ki Ágh Péter. 

A politikus közlése szerint migránsok milliói készülnek Európa felé, a folyamatos brüsszeli meghívásoknak köszönhetően a bevándorlás maga alá temetheti Európát. Hozzátette: az EP- választások tétje, hogy sikerül-e megvédeni Európát, az európai embereket, a keresztény kultúrát és sikerül-e megállítani a bevándorláspárti erőket. 

A kormánypárti politikust megkérdezték arról, hogy a Hír TV birtokába került hangfelvételek szerint Sneider Tamás Jobbik-pártelnökké választása után arról beszélt, a cigányoktól is megvédi az országot. Ágh Péter erre úgy reagált: 
Sneider Tamás vállalhatatlan kijelentéseket tett, amelyek alapján nemhogy a széles körű baloldali összefogásban nem lenne helye a Jobbiknak, hanem a közéletben sem. Sneider Tamásnak vállalnia kell a kijelentéseiért a következményeket
    
A baloldali főpolgármester-jelölti előválasztással kapcsolatban a Fidesz képviselője szintén kérdésre azt mondta: a baloldal szeret castingolni, szeret ábrándozni arról, hogy a hataloméhségét hogyan próbálja kielégíteni, ám teljesen világos, hogy Budapestet egyedül Tarlós István főpolgármester tudja hitelesen, eredményesen vezetni.

ECHO TV – A nemzet hangja - MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ