Cropped landscape
Belföld
Keménymag: A botrányok után a Jobbik a haladók belügye lett
2019-01-2921:45
Menekül a kritikus sajtó elől a Jobbik botrányt botrányra halmozó elnöke. Az egykori szkinhedet szemmel láthatóan elzárta a párt, hogy ne tudja tovább rontani a helyzetét, pedig tudja... Többek között erről beszélgetett Velkovics Vilmos az ECHO TV Keménymag című műsorában vendégeivel: Megadja Gáborral, Ambrózy Áronnal és Vésey Kovács Lászlóval.
Ezekkel a botrányokkal a Jobbik a haladók belügye lett - vetette fel Vésey Kovács László azzal kapcsolatban, hogy az ellenzéki képviselők kiálltak a Sneider Tamás vezette Jobbik mellett. Hozzátette: Sneider annyira a nép gyermeke, hogy inkább elbújik a nép elől, hogy ne találják meg őt. Lehetséges hogy ez volt a gond április 8-án is, hogy senki nem tudta, hogy hol vannak - mondta a PestiSrácok újságírója.

Ambrózy Áron szerint lehetne egy verseny a Spinoza-házban, aminek keretén belül a Jobbikosok hazudnak, és megnézhetnénk, hogy ezekből mit hisz el Rangos Katalin.
Megadja Gábor szerint a Jobbikban nem etikai bizottság van, mint az LMP-ben, hogy önmagukat szalámizzák le, hanem ők szivárogtatnak. Ezek a felvételek régi vagy mostani Jobbikosoktól kerülnek elő, és van egy sanda gyanúm, hogy még néhány be van tárazva - vetette fel a 888 publicistája.

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Keménymag
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ