Cropped landscape
Belföld
Fidesz-KDNP: Elképesztő agyszülemény a legújabb sorosista felhívás
2019-01-2912:22
A magyarországi ellenzék szolgaian a Soros-terv mentén halad, aminek a legújabb elképesztő agyszüleménye egy Soros-szervezet által kezdeményezett felhívás, hogy a még nem házas európai nők és európai férfiak migránsokkal házasodjanak össze. Erről Nacsa Lőrinc a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciójának szóvivője beszélt keddi sajtótájékoztatóján.
Múlt hét szerdai Twitter-bejegyzésében a Soros Györgyhöz köthető Mission Lifeline nevű szervezet arra buzdította a német állampolgárokat, hogy házasodjanak össze migránsokkal. 

Úgy látják, hogy 

aki még nem házas, véletlenül beleszerethet valakibe, akinek még nincs tartózkodási engedélye. 

Vagyis, a szervezet elképzelései szerint a németeknek azért kellene összeházasodnia a bevándorlókkal, hogy az országban tudjanak maradni. 
 
Ez a bevándorláspártiak ajánlata Európának, de a Fidesz-KDNP szerint Európát, a keresztény kultúrát és az európai családokat meg kell védeni, ezért sorsdöntő a májusi európai parlamenti választás – jelentette ki Nacsa Lőrinc. 

A politikus a kormánypártok véleményét összegezve újságíróknak nyilatkozva kiemelte: a gyed extra immár ötödik éve segíti a kisgyermekes családokat, egy fontos és sikeres elem a Fidesz és a KDNP családpolitikájában.
    
Ugyanakkor, ha az ellenzéken múlna, gyed extra sem lenne - mutatott rá. Hozzátette: ezt az intézkedést, és megannyi családtámogatási döntést sem támogatott az ellenzék.
    
Nacsa Lőrinc kitért arra, hogy több szocialista politikus, köztük Bangóné Borbély Ildikó is folyamatosan támadta az intézkedést, miközben a Gyurcsány vezette szocialista kormányzat mindig csak elvett a kisgyermekes családoktól.
    
Megjegyezte: a szintén szocialista Gurmai Zita, az Európai Szocialisták nőszervezetének elnöke, korábban nyíltan kimondta, ha ők kerülnének kormányra, megszüntetnék a gyed extrát. 

ECHO TV – A nemzet hangja - Origo
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ