Cropped landscape
Belföld
Sermer Ádám: Bárki, aki megfelelő együttműködést tud maga mögött, le fogja győzni Tarlós Istvánt
2019-01-2821:02
Ha valóban hatékonyan végig tudjuk vinni ezt az előválasztási folyamatot, akkor a végén bárki is lesz az az egy jelölt, aki Tarlós Istvánnal szembe fog menni, olyan ellenzéki együttműködés lesz a háta mögött, biztos, hogy ő lesz a következő főpolgármestere Budapestnek - ezt mondta Sermer Ádám az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A Liberálisok főpolgármester-jelöltje szerint bármelyik felmerülő név valamiféle pozitív szemléletváltást tudna hozni Tarlós István után a budapesti polgárok számára.
Sermer Ádám elmondta: az egy folyamat, hogy eldőlhessen, ki az az egy jelölt, aki az összdemokratikus ellenzéki palettát lefedve egy jelöltként megméretteti majd magát Tarlós Istvánnal.
Hozzátette: a folyamat egy korai fázisánál tartanak. Mint mondta: jelenleg az a kérdés, hogy a baloldali ideológiai kört ki képviselje majd abban a második fordulóban, amivel már megkíséreljük lefedni a teljes demokratikus ellenzéki palettát.

Ebben a második fordulóban lennék én az, aki a liberális alternatívát megpróbálnám képviselni 
- mondta ezzel kapcsolatban.

Sermer Ádám úgy fogalmazott: bárki, aki egyébként megfelelő együttműködést tud maga mögött tudni, ő le fogja győzni Tarlós Istvánt. Ennek most az első, baloldali fázisa zajlik.

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ