Cropped landscape
Belföld
Sajtóklub: A Jobbik nem változott semmit
2019-01-2821:51
Kellemetlen heteken van túl a Jobbik elnöke, Sneider Tamás. Éppen hogy kihevertük az esküvőjéről készült felvételeket, most egy hangfelvétel került elő, amelyben többek között azt mondja: jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök. Az ECHO TV Sajtóklub című műsorában Huth Gergely felhívta a figyelmet arra, hogy Sneider nemcsak a Jobbik elnöke, hanem egyúttal a legnagyobb ellenzéki párté is, vagyis ennyit tud felmutatni ma a magyar ellenzék.
Bencsik András úgy kezdte, még ott elakadt, hogy miután Sneider Tamás felfüggesztett börtönbüntetését kapott egy ember bántalmazása miatt, ezt követően politikai pályára lépett. Ebből fakad minden gyönyörű gesztusa. Milyen párt az, ahol egy ilyen bűnt elkövetett valaki lehet a pártelnök? – tette fel a kérdést a Magyar Demokrata főszerkesztője. 

Szentesi Zöldi László a hangfelvételről azt mondta: vélhetően ez egy stratégiai megbeszélés volt és Sneider Tamás magáról úgy beszélt, hogy milyen elnöknek kell látszania. Itt jön a kétarcúság, mert felsorolta azokat a dolgokat, amilyennek látszana például, hogy népbarát lesz. Az egész legnagyobb leleplezése a végén hallható lojális hahotázás. Mindenki tudja, hogy hazudunk, de most megbeszéljük, hogyan kell hazudnunk, kétszínűnek lenni - magyarázta a Magyar Demokrata főmunkatársa.

A felvétel azután készült miután Sneider Tamást elnökké választották – tette hozzá Bayer Zsolt. 

Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője felhívta a figyelmet arra, hogy Sneider Tamás nemcsak a Jobbik elnöke, hanem a legnépszerűbb ellenzéki pártnak is ez az alak az elnöke. Ennyit tud ma az ellenzék, hogy egy primitív, bunkó, nyilvánvalóan továbbra is rasszista, gyűlölködő, szkinhead fazon áll a legnagyobb ellenzéki párt élén. Hozzátette, ez a párt nem változott semmit.
A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Sajtóklub
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ