Cropped landscape
Belföld
Rafael Gyula: A baloldal ne várjon a cigányságtól egyetlen szavazatot sem, amíg a Jobbikkal szövetkezik
2019-01-2820:47
Jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök - a Jobbik-elnök legújabb kiszivárgott hangfelvételéről Rafael Gyula, a Mindent a Cigányokért Fórum Egyesület elnöke beszélt az ECHO TV Napi aktuális című műsorában, ahol kiemelte, aggodalommal tölti el, hogy egy ilyen ember áll a Jobbik élén. Rafael Gyula hangsúlyozta: a baloldal a cigányságtól egyetlen szavazatot se várjon addig, amíg a jobbikos rasszista és antiszemita ideológiával akarnak szövetséget kötni. 
Rafael Gyula elmondta, aggodalommal tölti el őket, hogy Sneider Tamás áll a Jobbik élén. Hozzátette, felháborodásukat nyílt levélben fejezték ki a baloldal felé, amelyben kiemelte: 
a cigányságtól egyetlen szavazatot se várjanak addig, amíg a jobbikos rasszista és antiszemita ideológiával akarnak szövetséget kötni. 
Hozzátette, a baloldal tud ezekről az eseményekről, hiszen tudomásukra hozták, most mégis ezzel a Jobbikkal akarnak együttműködést kötni. 

Ezek az események, amik most történnek, amik Sneider Tamásról nyilvánosságra kerülnek, a baloldali szavazók ezt látják és felfogják, hogy 

a baloldal nem a demokratikus elvek mentén megy, hanem egyszerűen eladta magát a Jobbiknak. 
A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ