Cropped landscape
Belföld
Horogkereszt vet árnyékot az ellenzékre
2019-01-2812:25
Nagyot mennek az utóbbi időben a balliberális fake news-gyárak Magyarországon. Miközben mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a zsidógyűlöletet és a terroristákat Európába importáló baloldalt kimosdassák a gyalázatból, amit azok saját magukra kentek, úgy tűnik, hogy a nevezett médiatermékek nem látják a fától az erdőt - írja a Tűzfalcsoport
Az Andy Vajnát még halálában is gyalázó, Soros által finanszírozott 444.hu-s úttörő csapat még arra is képes volt, hogy az antiszemitizmussal szemben zéró toleranciát meghirdető, Izraellel pedig soha nem látott baráti, szövetségesi viszonyt kiépítő Fidesz, annak Holokauszt Emléknapra kiadott közleményét Soros György arcával illusztrálja. Ezzel is azt sugallva, hogy aki Soros György tevékenységét bírálni merészeli, az a 444.hu hirtelen hülye propagandistái szerint antiszemita.

Az Index sem szeretne lemaradni a versenyben - jegyzi meg a blog. Szerintük az antiszemitizmus-áthárító program nem működik jól, erre pedig a Holokauszt-emléknapra rászervezett Horthy-emlékmise és a Figyelő vitatott címlapja is utal. Ezek a lap szerint a Fideszre vetnek horogkereszt alakú árnyékot.

Ha már árnyékok…

A Tűzfalcsoport egy olvasótól kapott fotót, amin nehezen kivehetően ugyan, de látni lehet egy horogkeresztre hasonlító ábrát a legutóbbi nagy baloldali (legalább harmincan voltak) tüntetésen. Olvasójuk jelezte, hogy hasonlót utoljára Nyugat-Európában látott, ahol a normalitás és a keresztény értékek ellen szövetkező baloldal a legváltozatosabb útszéli gyűlölködőket is integrálja magába.

Miután alaposabban utánanéztünk a dolognak, több élő közvetítésből is vágtak ki képeket, amelyeken világosan látszik, hogy a horogkereszt árnyéka nem a Fideszre, hanem a Jobbik és a baloldal összefogására vet ma árnyékot.

Tűzfalcsoport
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ