Cropped landscape
Belföld
Bohár Dániel: A fizikai erőszak új eleme a tüntetésnek
2019-01-2520:32
Megrongálták az Informátor stábjának kameráját a múlt hét szombati tüntetésen. Az ECHO TV Napi aktuális című műsorában beszélt ennek részleteiről, az Informátor szerkesztő-riportere. Bohár Dániel, kifejtette: az eddigi tüntetéseken is előfordult, hogy szóbeli inzultus érte a mi stábunkat, viszont, hogy fizikai erőszak történt, az teljesen új eleme a tüntetéseknek.
Bohár Dániel elmondta, az Informátor legújabb adásában a december óta tartó tüntetéshullámot foglalták össze, amely mostanra kifújt. A demonstrációkkal kapcsolatban megjegyezte, eddig is előfordult, hogy szóbeli inzultus érte a mi stábunkat, viszont, hogy fizikai erőszak történt, az teljesen új eleme a tüntetéseknek. 
A szóbeli agressziót még el is viseli az ember, mert ezt folyamatosan kapjuk, ezzel szembe kell néznünk. De, az, hogy fizikai akció történik velünk szemben, egy operatőrt megpróbálnak meglökni, megverni, tönkretenni a kameráját, egy olyan vörös vonal, aminek átlépése egy nagyon rossz irány - hangsúlyozta. 

Bohár Dániel hozzátette, senkitől nem kapott olyan visszajelzéseket, hogy, amit az ECHO TV stábja ellen tettek az tűrhetetlen. A rendőrség viszont garázdaság ügyében indított eljárást. 

A tüntetéshullám elfáradt, kifújt. Illetve van egy olyan réteg, amely, ha bármi történik, kimegy tüntetni. Sok esetben nem volt politikai érvrendszerük, hogy miért is tüntetnek. „Orbán Viktor, mondjon le!” – csak ennyit tudtak mondani - fűzte hozzá az Informátor szerkesztő-riportere. 

A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ