Cropped landscape
Belföld
Razzia: Újabb bizonyítékok a Fenyő-gyilkosság ügyében
2019-01-2221:13
Újabb bizonyítékok a Fenyő-gyilkosság ügyében. A Farkasréti temetőből több száz órányi hangfelvétel került a rendőrséghez. Gyárfás Tamás az ECHO TV Razzia című műsorának telefonon nyilatkozott és elmondta: a hangfelvételekből kiderül majd, hogy semmi köze Fenyő János halálához.
Portik Tamásról nyílt titok volt, hogy rendszeresen hangfelvételt készít a beszélgetéseiről. Ezúttal Gyárfás Tamásnak okozhat álmatlan éjszakákat a vágatlan felvételekkel.

Gyárfás Tamás telefonon úgy nyilatkozott: számára áldás, hogy előkerültek a hangfelvételek a Farkasréti temetőből, mert a felvételek az ő ártatlanságát fogják bizonyítani.
Nagyon remélem, hogy most már olyan szalagok is rendelkezésre állnak, melyekben nem ő idézget engem, hanem én beszélek
- emelte ki.
Szemán László, a Magyar Idők bűnügyi tudósítója hozzátette: nyolc helyen találtak nagy mennyiségű hanganyagot. Orsós szalagokat, kazettákat, cd-ket és a legmodernebb hangrögzítő eszközökkel felvett anyagokat is. Ezeknek egy kis része viszont rendkívül fajsúlyos, azok a Farkasréti temetőből kerültek elő. 
Ezek a beszélgetések kizárólag azok, melyeket Portik Tamás Gyárfás Tamással folytatott le. Ezeket úgy minősítették nekem a nyomozást ellátók, hogy megerősítették az alapos gyanút Gyárfás Tamás ellen
- fogalmazott.
Szemán László kifejtette: Gyárfás Tamás egy professzionális szakember a sajtóban, így ő nem mondhat mást ebben az esetben, minthogy bizakodik.
Gyárfás nem tudja, hogy mi van ezeken a felvételeken
- tette hozzá.

A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Razzia
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ