Cover
Belföld
Sajtóklub 2.0: Az ellenzék mögül hiányzik a társadalmi támogatás
2019-01-1706:06
Országos demonstrációra készülnek január 19-én szombaton. Molnár Áron, a noÁr formáció alapítója Budapest megbénítására buzdít a Facebookon közzétett videójában. Az ECHO TV Sajtóklub 2.0 című műsorában Oláh Gellért, a 888.hu újságírója elmondta: bohózat, hogy a videóban százezres tömegeket vizionálnak, holott a tüntetéseken ugyanaz az ezer ember vesz részt.
Oláh Gellért úgy fogalmazott: ezek a videókészítő tüntetők aprópénzen megvásárolt provokátorok, akiket a baloldal kihasznál és elhasznál.

Fellelkesülnek, videókat tesznek közzé, forradalmat akarnak kirobbantani, majd fél év múlva új hősökkel kezdődik minden elölről
- mondta ezzel kapcsolatban.
Falusi Vajk, a 888.hu publicistája szerint nagyon nagy mértékben megjelent a teatralitás az ellenzéki oldalon. Mint mondta: az ellenzék a társadalmi támogatottság hiányát igyekszik pótolni különböző látványos szimbólumokkal.

Volt fehér sapka, volt közös kiállás, volt földön fetrengés, egy valami nem volt: társadalmi támogatottság mögöttük
- fogalmazott.

Hozzátette: január 19-én középiskolai felvételi van, ezért ha tényleg az ország megbénítása a szándék, akkor a szülőknek hogyan magyarázzák el, hogy a gyerkőcök azért nem tudják megírni a felvételit mert ők sztrájkolnak?

Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírója a videó kapcsán elmondta: hihetetlen, hogy megint a zene erejével akarnak hatni a tüntetőkre. Szerinte a szombati esemény biztosan katasztrófa lesz.

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Sajtóklub 2.0 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ