Cropped landscape
Belföld
Kiáll a dolgozói mellett az MTVA
2019-01-1708:16
Papp Dániel megbízott vezérigazgató az MTVA dolgozóinak eljuttatott körlevélben elnézést kért, amiért „két országgyűlési képviselő sajnálatra méltó módon újabb törvénysértéssel tarkított akcióba kezdett az MTVA épületében”, és közölte, a közmédia kiáll valamennyi dolgozója mellett.
Az MTVA megbízott vezérigazgatója levelében kiemelte, hogy a közmédia dolgozói kénytelenek elviselni a személyiségi jogaik megsértését és a személyes zaklatást.
Ráadásul mindezt olyan személyektől, akiknek országgyűlési képviselőként példát kellene mutatni a törvények betartásában
– hangsúlyozta Papp Dániel.

Mint írta, az MTVA mindent megtesz annak érdekében, hogy a törvénysértő cselekmények ne maradjanak következmények nélkül. 
Megvédjük kollégáinkat a törvénytelenségekkel és az erőszakkal szemben
 – emelte ki.

Papp Dániel nyomatékosította, senkinek sem engedhető meg, hogy az MTVA bármely dolgozóját emberi méltóságában és az abból fakadó jogaiban bárki, bármilyen jogcímen korlátozza. A megbízott vezérigazgató emellett megköszönte a közmédia munkavállalóinak az elmúlt napokban tanúsított együttműködést, megértést és türelmet.

hirado.hu
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ