Cropped landscape
Belföld
Volner János: Mindenki számára nyilvánvaló, hogy a Jobbik-vezetés árulást követett el
2019-01-1420:48
Szánalmasnak tartja Volner János, hogy a balliberális pártok minősítgetik a Mi Hazánk Mozgalmat. Az egykori jobbikos politikus szerint elképesztő, hogy a Jobbikból való kilépése után két hónappal teljes lett a balliberális egységfront, amibe beállt az egykori radikális párt is. Volner János szerint ma már mindenki számára nyilvánvaló, hogy a Jobbik-vezetés árulást követett el, így egyetlen nemzeti ellenzéki párt maradt Magyarországon, a Mi Hazánk Mozgalom. 
Volner János szerint ma már nem számít a balliberális oldalon Sneider Tamás Jobbik-elnök skinhead múltja, nem számít Gyöngyösi Márton, a párt elnökhelyettesének egykori „listázós-zsidózós” beszéde. Hozzátette: most ezzel a két emberrel a baloldal minden zokszó nélkül frigyre lépett.

Velkovics Vilmos műsorvezető azon felvetésére, hogy Karácsony Gergely náci szervezetnek nevezte az ECHO TV-ben a Mi Hazánk Mozgalmat, Volner János elmondta, a minősítgetés szánalmas, de ezzel nem is kíván foglalkozni, pártja kizárólag a nemzet érdekeit kívánják képviselni. 

A politikus egyetértett azzal a felvetéssel, hogy a Jobbik tevékenysége az egykori SZDSZ-t idézi. Hozzátette: elképesztő nemzeti erő áll amögött, hogy a balliberális pártok össze tudjanak fogni a Jobbikkal, szinte történelmi szükségszerűség volt a Jobbik vezetőinek árulása. 
Sokan nem is hitték el október elején, hogy a Gyurcsánnyal való összefogásra készül a Jobbik vezetése és most, amikor bebizonyosodott, azt látják, hogy egyetlen nemzeti ellenzéki párt van Magyarországon, a Mi Hazánk Mozgalom 
– közölte Volner János. 

A független országgyűlési képviselő szerint azt látni, hogy az emberek morzsolódnak le a Jobbikról, mert Gyurcsány Ferenc és a balliberális összefogás többeknek is elfogadhatatlan. 

Teljes beszélgetés: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ