Cropped landscape
Belföld
Hidvéghi Balázs: Mintha bábként mozgatná Soros György a magyar ellenzék vezetőit is
2019-01-0907:04
Judith Sargentini – a konkrét tevékenységén túl – ma már jelképpé vált Magyarországon. A zöldpárti európai parlamenti képviselő felvállaltan Soros György szövetségese – hívta fel rá a figyelmet Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az ECHO TV Jó reggelt! című műsorának szerdai adásában, aki arra reagált, hogy kedden a Magyarországról szóló hazugsággyűjteményt is jegyző Sargentini részt vett a magyar ellenzéki politikusok Orbán-kormány elleni brüsszeli tüntetésén. A kormánypárti politikus szerint egyértelmű, hogy elindult az európai parlamenti választások kampánya. 
Sorsdöntőnek nevezte Hidvéghi Balázs a májusi EP-választásokat. Kiemelte, talán még soha nem volt akkora a tét, mint most, hiszen Európa jövőjéről és a migráció kérdéséről kell majd dönteni. 

Tóth Kriszta azon kérdésére, mennyire jellemző, hogy egy adott tagállam politikusai más állam képviselőivel Brüsszelben tüntessenek a kormány ellen, a Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, nagyon veszélyes és rossz út az, amikor külföldön a magyar érdekek ellen megtartanak egy hazug rendezvényt. 
Mintha bábként mozgatná Soros György a magyar ellenzék vezetőit is. Azok a tüntetések, azok az agresszív, erőszakos megmozdulások, amikre itthon sor került, ennek a Soros-féle kampánynak és mozgósításnak a része
– jelentette ki Hidvéghi Balázs. 
 
A kormánypárti politikus szerint az, hogy a Soros-szóvivőnek is tekinthető számonkéri a tagállamokat, hogy miért nem tesznek valamit Magyarország ellen, pontosan abba a gondolkodásba illik, hogy Soros György alapvető kérdésekben kívánja befolyásolni a döntéseket. 

Teljes beszélgetés: 
ECHO TV – A nemzet hangja – Jó reggelt!

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ