Cover
Belföld
Razzia: Kíméletlenül megkopasztotta ügyfeleit egy építési vállalkozó
2019-01-0820:53
Nyomozás indult egy Veszprém környéki építési vállalkozó ellen. A cégvezetéstől eltiltott férfi nem, vagy csak részben teljesítette a munkákat. Az ECHO TV Razzia című műsorában a károsultak meséltek a részletekről. 
Jelentős értékre elkövetett sikkasztás miatt indított nyomozást a rendőrség egy Veszprém környékén működő építési vállalkozás ellen. A Razzia információi szerint eddig nyolc márkói és gyulafirátóti család tett feljelentést, de nem kizárt, hogy még többen lesznek. 

A Razziának nyilatkozó károsult testvérpár az előzményekről szólva elmesélte: 2017 novemberében kerültek kapcsolatba a vállalkozóval egy újsághirdetés nyomán. Miután a családnak nem nyerte el a tetszését egy már elkészült márkói ingatlan, Gyulafirátótón vásároltak két egymás mellett álló üres telket. Ezt követően kivitelezői szerződést kötöttek a céggel és várták, hogy elinduljon a munka. Utólag visszagondolva már a szerződéskötéskor voltak gyanús körülmények. 
A szerződéskötés után derült ki, hogy a férfi, akiről a károsultak azt hitték, hogy a cég ügyvezetője, tulajdonképpen csak a projektvezető. Később aztán az is napvilágot látott, hogy ezt a férfit a bíróság jogerősen öt évre eltiltotta a cégvezetéstől a feleségével egyetemben. A károsultak érdeklődtek az eltiltás okáról, amire az idős férfitől azt a választ kapták, hogy nem vett át egy ajánlott levelet. 

A károsultak számára pár hónap elteltével vált világossá, hogy a vállalkozó által vállalt határidőre nem fog elkészülni a ház. Ezt többször jelezték a projektvezető felé, aki az addigi szívélyes stílusból arrogánsba váltott át. Gyakorlatilag kijelentette, hogy a károsultak semmit nem kérhetnek számon rajta. 

Ezek után fordultak a rendőrséghez és tettek feljelentést az ügyben. 

Teljes adás: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Razzia
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ