Cropped landscape
Belföld
Deutsch Tamás: Izgatott, kapuzárási pánikban van az ellenzék
2019-01-0407:58
Hiperaktív pörgési és kapuzárási pánikban vannak, színészkednek és tragikus, ahogy viselkednek az ellenzéki képviselők – jelentette ki a Fidesz EP-képviselője a HírTV-n. Deutsch Tamás arról beszélt: nem hiszi, hogy fél évvel ezelőtt lett volna ember, aki azt mondja, hogy Gyurcsány és a Jobbik közösen tesz esküt, de a szalonnácik és a posztkommunisták csak összejöttek. 
Az ellenzéki politikusok csütörtökön a Parlament lépcsőjén olvasták fel ötpontos követelésüket, majd közös fellépésre tettek esküt. Deutsch azt mondta, hogy az ellenzék „kapuzárási pánikban” szenved a májusi európai parlamenti választások előtt. 
Az az igazság, hogy ez egy Soros György által írt színjáték
– jelentette ki az európai parlamenti képviselő. 
 
Deutsch hozzátette: Soros György a világ nagyon sok országában próbál politikai vezető lenni, de a kormány a magyar polgárokkal együtt el tudja hárítani a milliárdos ármánykodását. 
Ne tűnjön nagyképűnek, de megvan az ellenszer, aminek az egyik eleme, hogy 2010 óta Magyarországon minden választást a Fidesz és a KDNP nyert meg. Soros György a világ nagyon sok országokban próbál politikai vezető lenni, és mivel magyar származású, Magyarország különösen a figyelme középpontjában van. Magyarországon azonban nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné. Eddig is ellenálltunk az ármánykodásnak, ezután is ellen fogunk
– közölte az EP-képviselő. 
ECHO TV – A nemzet hangja - HírTV 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ