Cropped landscape
Belföld
Sajtófogadás: a baloldalról számonkért ceh
2019-01-0212:16
December a karácsonyi sajtófogadások ideje is. Miután a balliberális újságírók is jókat ettek-ittak ezeken a kormánypárti rendezvényeken, nem maradt más hátra, minthogy megírják, milyen sok pénzt költött ezekre a Fidesz.  
20 milliót költöttek el karácsonyi rendezvényekre a Fidesz képviselői - hirdeti öles címekkel az Index a Népszavára hivatkozva.

Persze azt már elfelejtették megemlíteni az “oknyomozásukban”, hogy ezekre a fogadásokra ők is hivatalosak voltak. A jobboldal már csak ilyen: az adventi várakozás idején a balliberális újságírókat is megvendégeli, boldog karácsonyt és új évet kíván nekik is. 
 
Nem úgy, mint a baloldal pártjai, vagy a Jobbik: ők egyáltalán nem is tartanak már ilyen eseményeket - vagy ha igen, szupertitkosan, hogy ne tudjunk róla -, ők adventkor inkább Budapest szétveréséhez, az ország karácsonyfájának megszégyenítéséhez asszisztáltak, és a köztévé feldúlásával voltak elfoglalva. Persze a balliberális sajtó ujjongva fogadta az ellenzék “magára találását”, az anarchisták fővárosi dúlását, náluk a békés karácsonyi fogadások verték ki a biztosítékot.
 
Az év végén a ballibek kioktatták a jobboldali sajtót, hogy mik is a szakmai sztenderdek, amiknek csak ők képesek megfelelni. Ha ez az, abból mi tényleg nem kérünk.
 
Jól kezdődik 2019!

Figyelő
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ