Cropped landscape
Belföld
Angard: A családpárti erő ugyanazt jelenti mint megállítani a migránspártiakat
2019-01-0221:54
Az ECHO TV Angard című műsorának idei első adásában G. Fodor Gábor, a 888.hu főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője, Nagy József a 24.hu újságírója, a Závecz Research alapító-ügyvezetője megvitatta milyen fontosabb események befolyásolják a közbeszédet 2019-ben. A vendégek megtárgyalták azt is mennyire különülnek el egymástól a nyitott társadalom, a családellenes és a migránspárti fogalmak.
Novák Katalin az EP-választás kapcsán nem a migránspárti, hanem a családpárti erők összecsapásáról beszélt. G. Fodor Gábor úgy fogalmazott ezzel kapcsolatban, a demográfiai problémákat vagy családtámogatással oldjuk meg vagy behívjuk a migránsokat. Macron vagy Orbán? -  így is megfogalmazható, tette hozzá. 
A családpárti erő ugyanazt jelenti mint a migránspártiak megállítása 
- jelentette ki.

Nagy József szerint mesterséges vita, hogy családpárti vagy nem családpárti. Nincsenek nem családpárti erők ebben az országban. Úgy bontani fel a politikát, hogy a Fidesz családpárti az ellenzéke pedig nem családpárti, az nettó hazugság. 

Az, hogy nyitott társadalom, hogy családellenes és hogy migránspárti az három teljesen különböző dolog - magyarázta Závecz Tibor.

Gajdics Ottó erre úgy reagált, a közéletben ez a három fogalom nem különül egymástól. 

Hozzátette, ki kell tudni mondani, hogy azokat támogatják, akik megakadályozzák a bevándorlást, mert ha ezt nem tesszük hozzá a véleményünk migránspártivá válik. 
Hozzátette, a nyitott társadalom politikai erői ide akarják csődíteni a migránsokat. Így kapcsolódnak össze azok a fogalmak, amelyeket Závecz Tibor próbál szétválasztani. 

G. Fodor Gábor hozzáfűzte: a családnak az a keresztény európai felfogása, amit mi vallunk és támogatunk az veszélybe kerül, ezzel együtt veszélybe kerül a rend, a biztonság, az európai életforma alapvető kérdései.

A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Angard
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ