Cover
Belföld
Sajtóklub: 2018 a népakarat beteljesülésének éve volt
2018-12-3120:05
Ez a népakarat teljesülésének az éve volt, mivel az első perctől fogva azt tapasztaljuk, hogy a népakaratot rendre megpróbálja felülírni az elit akarata - jelentette ki Bencsik András a Sajtóklub szilveszteri adásában. A Magyar Demokrata főszerkesztője szerint a 2019-es EP-választásnak az lesz a tétje, hogy a népakarat vagy az elit akarata győz-e.
Stefka István felidézte: az év első hónapjaiban hatalmas kommunikációs csata zajlott, ugyanis mindent elkövetettek, hogy lejárassák Orbán Viktort. Ebben benne volt többek között SImicska Lajos és csapata, ami ma már nincs is. Nagy volt a tét, bevándorlóország leszünk-e vagy nem - emlékeztetett a PestiSrácok lapigazgatója.
A magyar nép jól vizsgázott 2018-ban és a többség tudja, hogy mit akar
- tette hozzá.
Szentesi-Zöldi László szerint Európa egyre jobban "kúszik" a népakarat beteljesülése felé. 2018-ban megerősödtek azok az államok, amelyek nemet mondanak a bevándorlásra, és ezek az országok lassan kezdenek túlsúlyba kerülni az EU-ban - hangsúlyozta. A kérdés az lesz, hogy a Fidesz vezetésével a régi Európa kerekedik felük, vagy pedig a liberális.

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Sajtóklub
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ