Cropped landscape
Belföld
Troll: Szembejött a valóság az ellenzékkel 2018-ban
2018-12-2821:48
Márki-Zay kétes győzelmétől a kormánypártok kétharmadáig, ellenzéki összefogósditól a Kunigunda utcai ideg- és elmeosztályig. A ballib és jobbikos média persze tűzön-vízen át segítette a haladókat, még akkor is, amikor vállalhatatlanná váltak. Simicska hiába ígért fűt-fát, egy nap alatt eldobta az árulók bálját: a Hír TV visszatért oda, ahová mindig is tartozott. 
Ha összegezni kell 2018-at, akkor az ellenzékkel szembejött a valóság – reagált Boros Bánk Levente M. Dobos Marianne kérdésére, majd megjegyezte: Szél Bernadett és Hadházy Ákos most melyik pártnak is a tagjai? 
M. Dobos Marianne felidézte, hogy az április 8-át megelőző időszakban mennyire felpörgött a vágyvezérelt újságírás a balliberális oldalon. 

Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa úgy véli, hiába jött szembe a valóság az ellenzékkel, nem számít, mert az év végi tüntetéseknek is az volt az aurája, hogy ők vannak többségben. Nem tanultak semmit. Továbbra is dölyfösen és lekezelően nyilatkoznak. Példaként hozta fel, ahogyan a biztonsági őrökkel beszéltek az MTVA-székházban. 
Pindroch hozzátette: ha már átvették a bolsevikoktól a tüntetési stílust, akkor magukévá tehetnék az önkritika gyakorlását is. 

Menjenek a háttérbe, gondolkodjanak, szervezzék újra magukat és utána jöjjenek elő. Ehelyett most is ugyanazt nyomják, mint tavasszal - jegyezte meg. 
Teljes adás: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Troll
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ