Cover
Belföld
Novák Katalin számára a karácsony az év legvártabb pillanata
2018-12-2107:25
Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár nemrég exkluzív interjút adott a Jó reggelt! stábjának. Ebből láthattak egy részletet a pénteki műsorban, amelyben Novák Katalin beszélt gyerekkori emlékeiről, felidézte akkori Szentestéiket, illetve elmondta hogyan változtak szokásaik gyermekeik születésével.

Számomra ez a legszebb ünnep, az egész évnek ez a legvártabb pillanata, napjai. Nagyon szeretem, hogy ilyenkor együtt vagyunk és mindenki, aki a családja körében tudja tölteni a Szentestét, át tudja érezni milyen szívet melengető, amikor ott vannak körülöttünk, akik a legközelebb állnak hozzánk - magyarázta.

A családi emlékekre is szívesen gondol vissza, úgy fogalmazott gyerekként rajongott a Szentestéért, amit vándorlással töltöttek. Összejöttek a nagyszülők, szülők, unokatestvérek és négy helyszínen töltöttek az estét, amelynek nagyon komoly menetrendje volt – idézte fel. 

Beszélt arról is, hogy férjével különbözőképpen ünnepelték korábban a karácsonyt, mások voltak a családi szokásaik, azonban gyermekeik születésével, jött az újabb kihívás, hogy megteremtsék saját szokásaikat. 

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár kitért arra is, milyen munkamegosztás van a családjában a karácsonyi menü elkészítésénél, milyen ételeket készítenek, a saját készítésű szaloncukor például nem hiányozhat. 

A Novák Katalinnal készült teljes interjút december 26-án 7:30-tól láthatják az ECHO TV-n!
A Jó reggelt!-ben látott részlet:
ECHO TV - A nemzet hangja - Jó reggelt!
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ