Cropped landscape
Belföld
Németh Szilárd: A magyar emberek biztonságának legfőbb záloga a Magyar Honvédség
2018-12-1920:43
Áprilisban volt egy választás, amin egyértelmű eredmény született, még pedig az, hogy az emberek nem kérnek a baloldalból, de ezek a képviselők még mindig meg akarják szerezni a hatalmat - így reagált a Napi aktuálisban Németh Szilárd az elmúlt napok ellenzéki akcióira.
A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára kiemelte: 41 törvényt fogadtak el múlt szerdán, például a honvédelmi alkalmazottak fizetésemelését, vagy olyan jogszabályokat, amelyekkel a honvédelmet tovább lehet erősíteni. 
Ezek a fejlesztések azért fontosak, mert a magyar emberek biztonságának legfőbb záloga a Magyar Honvédség.
De olyan jogszabályokat sem szavaztak meg, amellyel az ország életét tesszük könnyebbé. Ez sokkal veszélyesebb, mint az a bohóckodás, amit most csinálnak - szögezte le Németh Szilárd. Hozzátette: a képviselők ezzel a magatartással beigazolták azt, hogy az április 8-án az emberek jól döntöttek.
Most megmutatták, hogy milyen lenne, ha rájuk bíznánk az országot
- hangsúlyozta.
Az államtitkár úgy látja, hogyha a baloldal nyerte volna a választást, akkor Budapest még most is tele lenne hajléktalannal, az emberek ott fagynának meg az utcán. Óriási szerencse, hogy meghoztuk azokat a törvényeket, amelyekkel lehetővé tettük azt, hogy azok az elesett polgártársaink, akik az utcán élnek, beköltözhessenek meleg, fedett helyre, ahol ételt és támogatást is kapnak - jelentette ki.

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ