Cropped landscape
Belföld
Brüsszelben és Budapesten is támad a migránspárti Soros-hálózat
2018-12-1918:28
Az ENSZ egy szélsőségesen migránspárti csomagról szavaz szerdán - ismertette a kormánypártok véleményét az ENSZ globális migrációs csomagjáról a KDNP szóvivője. Nacsa Lőrinc szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az ENSZ-ben, Brüsszelben és Budapesten is támad a migránspárti Soros-hálózat, ami folyamatosan a bevándorlásellenes Magyarország ellen uszít.
Az ENSZ közgyűlése szerdán szavaz a szélsőségesen migránspárti csomagról, mert világszerte fokozni szeretnék a migrációt és arra szeretnék rákényszeríteni a tagállamokat, hogy az illegális és a gazdasági bevándorlók esetében is alapvető jognak ismerjék el a migrációt - fogalmazott. Ennek a csomagnak az előkészítésében jelentős szerepet vállalt a Soros-hálózat - közölte. Eközben az Európai Parlament bevándorláspárti többsége is folyamatosan ontja magából a bevándorláspárti javaslatokat - jelentette ki a politikus. 
Elfogadták a migránsvízumot, újra napirendre tűzték a kötelező kvóták ügyét, folyamatosan egyre több pénzügyi segítséget szeretnének nyújtani a migránsoknak és a Közép-európai országoktól szeretnének elvonni forrásokat, hogy azokat Soros NGO-inak adják - mondta az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke. Magyarországot és a többi bevándorlásellenes országot pedig mindenféle eljárással és szankcióval fenyegetik - közölte a képviselő. 

Budapest utcáin is akcióban van a bevándorláspárti Soros-hálózat, ami erőszakos, agresszív tüntetéseket szervez és a bevándorlásellenes nemzeti kormány szeretné megdönteni - jelentette ki.

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ