Cropped landscape
Belföld
Angard: Soros György most nyírja ki az ellenzéket
2018-12-1921:49
Egy moderátor: M. Dobos Marianne. A téma: Kinőtte magát a Munka Törvénykönyvének módosítása miatt életre hívott tüntetés, a parlament után a közmédiában kísérhettünk figyelemmel érdekes képsorokat. Ellenzéki országgyűlési képviselők bementek, aztán szaladgáltak-kergetőztek-lépcsőre másztak, végül kidobták őket. Ők azt mondják törvénysértő módon, az MTVA szerint viszont ők nem tartották be a rájuk vonatkozó jogszabályokat. Négy vitapartner: a pást baloldalán Tóth Csaba és Závecz Tibor, a jobboldalon pedig Gajdics Ottó és G. Fodor Gábor.
Tóth Csaba felidézte: 2010 óta nem volt arra példa, hogy országgyűlési képviselőket fegyveres őrök bántalmazzanak. Závecz Tibor szerint nem fordulhat elő az, hogy négy biztonsági őr kezeket, lábakat megfogva nőket dob ki a közmédia épületéből. Ez nem megoldás, oda kell állnia egy felelős vezetőnek és szóba kell állnia a parlamenti képviselővel - szögezte le a Závecz Research alapítója. Hozzátette: a legnagyobb probléma az, hogy az erőszak eszkalálódni fog. 

G. Fodor Gábor megdöbbentőnek tartja az asztal másik oldalán tapasztalható cinizmust, mivel az emberek látják a felvételeken, hogy pontosan mi történt.
Ez egy rosszul megrendezett provokáció, visszaéltek a képviselői jogosítványaikkal és egy öncélú rombolásba fogtak
- hangsúlyozta a Századvég Alapítvány elnöke. Hozzátette: ezek a képviselők a "feláldozhatók", mivel Soros most nyírja ki az ellenzéket, azért hogy új ellenzéket hozzon a helyükre.

Gajdics Ottó emlékeztetett: a képviselői igazolvány lehetőséget ad arra, hogy a képviselő egy ilyen intézménybe belépjen. De ezen kívül semmi másra nem jogosítja fel az épületen belül, ott már a belső szabályzatok az érvényesek. 

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Angard
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ