Cropped landscape
Belföld
Sajtóklub 2.0: Nem a diákok oldalán áll az ELTE
2018-11-2906:22
Elképesztőek a Jobbik botrányai, elég csak a legutóbbi zsidóverésre, vagy a Munka Törvénykönyvének módosítására tett kísérletére gondolni. Falusi Vajk, Oláh Gellért és Dezse Balázs a haladó liberalizmusról, a gendertudományokról és Szijjártó Péter táplálkozási szokásairól is beszélgettek a Sajtóklub 2.0-ban.
A nemrégiben Szávay Istvántól kikerült hangfelvétel, amelyen a politikus zsidóveréssel büszkélkedett nagy valószínűséggel annak a frusztrációnak a megnyilvánulása, amellyel a Jobbik hosszú ideje küzd - mondta el a műsorban Oláh Gellért. A 888 újságírója nem érti, hogy a politikus miért nem hagyja ott a Jobbikot.
Falusi Vajk az egyetemeken uralkodó liberális véleményterrorról beszélt, amivel kapcsolatban elmondta, hogy a régi rendszer oktatói ellehetetlenítik a szabad gondolkozást. A publicista szerint jó példa erre az ELTE, amely nem a diákok pártjára áll, nem védi meg őket, ezáltal nem valósul meg az egyetemi autonómia sem. Falusi Vajk szerint nagyon fontos arról beszélni, hogy az oktatók propagandatevékenységet folytatnak a katedrán.
Szarvas Szilveszter felvetésére a 444 legfrissebb oknyomozó anyaga is szóba került, amiben arról írnak, hogy Szijjártó Péter milyen élelmiszereket fogyaszt. Dezse Balázs elmondta, hogy még az oldal saját kommentelői sem értették igazán, mi a probléma azzal, hogy Magyarország külügyminisztere csokoládét fogyaszt. A PestiSrácok újságírója nem érti, hogy a 444 újságírói a földimogyoró-fogyasztás kapcsán miért hangsúlyozták azt, hogy a miniszter mindezt autóban teszi, nem pedig tömegközlekedési eszközön.
Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Sajtóklub 2.0 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ