Cropped landscape
Belföld
Civil kör: A migránskártya a pénzmosás egyik eszköze
2018-11-1721:46
Megbukott az Európai Parlamenten az úgynevezett humanitárius vízum javaslata. Közben a migránskártyák ügyében a magyar kormány hivatalosan is kérdésekkel fordul az EU-hoz és az ENSZ-hez. Ezekről a témákról beszélgetett Tóth Kriszta az ECHO TV Civil kör című műsorában vendégeivel: Jurák Kata újságíróval, Trombitás Kristóf bloggerel és Németh Alajos rockzenésszel.
Jurák Kata szerint a migránskártya jó módszer a pénzmosásra.
Nekünk magyaroknak rengeteg adat kell egy bankkártya igényléséhez. Innentől kezdve milyen jogon adnak név nélküli bankkártyát ezeknek az embereknek?
- tette fel a kérdést az újságíró. Ráadásul nem tudjuk mire költik a pénzt, hiszen a legfrissebb hírek szerint már nem csak élelmiszert tudnak venni vele, hanem például fegyvert is.
Trombitás Kristóf szerint a migránspárti erők, mindent megtesznek azért, hogy Európát feltöltsék ide nem illő emberekkel, mindig kitalálnak valami új módszert.
Korábban nem gondoltuk volna, hogy ez egy ilyen mértékben irányított folyamat lesz, amit súlyos pénzekkel támogatnak, ráadásul úgy, hogy a bevándorlók zsebébe teszik a pénzt
- hangsúlyozta a Mandiner munkatársa.

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Civil kör
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ