Cropped landscape
Belföld
Megszüntetné a Jobbik prostitúciós jellegét Stummer János alelnök
2018-11-1214:06
A Jobbik parlamenti gyakornoki programjának prostitúciós jellegének felszámolásáról beszélt a párt májusi tisztújító kongresszusán Stummer János, aki szerint a becsületesen és mindent beleadva dolgozóknak nagyobb megbecsülés és odafigyelés, lustáknak és a lassúaknak azonban lapulevél jár.
A Hír TV birtokába került hangfelvételen az alelnök-jelölt személyes vállalásai között hangsúlyos szerepet szánt még a fizetett alkalmazottak körének felülvizsgálatára is. Volner János szombati facebook bejegyzésében hasonló jelenségről írt. A volt alelnök úgy fogalmazott: Nem engem kísérgettek semmihez nem értő, de piszok jól fizetett miniszoknyás kolleginák. 

Felül kell vizsgálnunk a fizetett alkalmazottak körét – vélekedett a felvételen Stummer János, a Jobbik alelnöke. 

A becsületesen és mindent beleadva dolgozóknak nagyobb megbecsülés és odafigyelés, lustáknak és a lassúaknak lapulevél jár. Megújítjuk a Jobbik utánpótlásképzését, felszámoljuk a Jobbik gyakornoki program prostitúciós jellegét, a a helyi tagozatokban feltűnő tisztességes fiatalokat pedig nem elüldözzük, hanem segítjük előmenetelüket – jelentette ki a dokumentum szerint a Jobbik alelnöke.
HírTV - PestiSrácok.hu
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ