Cropped landscape
Belföld
Deák Dániel: Minden második választó a Fidesz-KDNP-re szavazna
2018-11-1208:10
Minden második szavazó a Fideszt választaná, amennyiben most lennének az országgyűlési választások - ez derült ki a Nézőpont Intézet legfrissebb kutatásából. Deák Dániel, a Figyelő munkatársa az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában elmondta: az elmúlt időszakban több kutatás is azt mutatja, hogy a Fidesz-KDNP-nek a választások óta tovább nőtt a népszerűsége.
Deák Dániel kifejtette: több dolognak köszönhető a kormánypártok népszerűségének növekedése. Az egyik, hogy az ellenzéki pártok lényegében összeomlottak és április óta nem tudtak mit kezdeni magukkal, nem vonták le a megfelelő következtetéseket az eredményekből.

Hozzátette: ezzel párhuzamosan a kormánypártok április előtti politikája folytatódott. Azokban a kérdésekben, melyek leginkább foglalkoztatják a magyar lakosságot továbbra is egy, következetes álláspontot képviselnek.
Kiemelt szerepe van a bevándorlásnak, de gazdaságpolitikai kérdésekben is olyan döntéseket hozott a kormány, amelyek szimpatikusak a lakosságnak
- fogalmazott.

Deák Dániel kiemelte: példa nélküli, hogy a két választás közötti időszakban is ilyen jó eredményt tudnak felmutatni a kormánypártok.
Ilyenkor, pár hónappal a választás után, csökkenni szokott a kormánypártok támogatottsága
- tette hozzá.

A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Jó reggelt!
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ