Cropped landscape
Belföld
Sajtóklub: Sokkal sátánibb a Soros-terv, mint azt gondoltuk
2018-11-0521:45
Több ezer migráns vonul az Egyesült Államok déli határa felé. Az amerikai nem píszí sajtó egy része a migránskaravánt elkezdte Soros-karavánnak hívni, talán nem is véletlenül. A mostani vándor invázió beilleszkedik a valóban létező Soros-tervbe, ami sokkal sátánibb, mint azt eredetileg gondoltuk volna. Az ECHO TV Sajtóklub című műsorában elhangzott, az amerikai-mexikói határon olyan ostrom alakulhat ki, amelyet még nem látott a világ és amelynek a főpróbája 2015 őszén lezajlott a röszkei határon. Sajtóklub Huth Gergellyel, a PestiSrácok főszerkesztőjével, Bencsik Andrással, a Magyar Demokrata főszerkesztőjével és Szentesi Zöldi Lászlóval, a Magyar Demokrata főmunkatársával. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Nehéz nem észrevenni párhuzamokat a közép-amerikai és az európai migránsválság között. Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője szerint az amerikai Soros-karaván kísértetiesen hasonlít arra a tömegre, amely a bosnyák-horvát határon akar áttörni, vagy éppen említhetnénk a 2015-ös röszkei Soros-karavánt is, ami a magyar-szerb határon próbált erőszakosan átjutni. 
Az Egyesült Államokban nagyon tekintélyes republikánus politikusok állítják azt, hogy Soros György áll a mostani migránskaraván mögött –
jelentette ki Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa. Az újságíró kiemelte, amint az amerikai jobboldal felhívta a figyelmet az európai migránskrízissel való azonosságra, a nagy világlapok azonnal és egyszerre átmentek támadó üzemmódba és leszögezték, a migránskaravánhoz semmi köze Soros Györgynek

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője egyértelműen a Texas határán készülő ostrom főpróbájának tartja a 2015. évi röszkei csatát, amikor is a tömeg nem jutott át a fegyvertelen magyar rendőrökön, most azonban az történik, hogy a Soros-ügynökök 7000 civilt nekiuszítottak az amerikai határnak. Az újságíró sátáni csapdának nevezte a helyzetet, ugyanis olyan ostromot még nem látott a világ, hogy civilek rontsanak neki egy védekező országnak. Ha az amerikai katonák lőnek, akkor a média „világvégéről” fog tudósítani, de ha nem lőnek, akkor átjut több ezer ember a határon, de az az Egyesült Államok morális vereségét jelentené. 
Bencsik András sátáni gépezetnek nevezte a Soros-tervet, amelynek célja, hogy folyamatosan rombolja az európai típusú civilizációt. 
Ez a vándorinvázió olyan, mint egy harmadik világháborús vízió. Valami rafinált, hiperintelligens agytröszt kitalálta, hogy civileket küldünk hódítani, hiszen, ha nem lősz, nem tudod megállítani
– tette hozzá a Magyar Demokrata főszerkesztője. 

Orbán Viktor kínai útjáról

A Sajtóklub legutóbbi adása arra is rámutatott, egy komplex gazdasági-politikai helyzetről sikerült ismét értékítéletet mondania a magyarországi ellenzéki sajtónak. Az óriási „sivalkodás” ezúttal Orbán Viktor miniszterelnök és a magyar delegáció sanghaji útjának apropóján kezdődött, ugyanakkor az igazi lényeg az, hogy a kormányfő olyan fantasztikus kapcsolatrendszert épít ki, amely egészen egyedülálló.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a múlt héten jelentette be, hogy Budapesten lesz a legnagyobb nagy-britanniai autóipari vállalat, a Jaguár új műszaki fejlesztő központja. A hétvégén pedig Kínában arról beszélt a politikus, hogy küszöbön áll egy megállapodás a világ egyik legnagyobb kínai autóipari beszállító vállalatával. Ezekre a hírekre reagálva Bencsik András arra hívta fel a figyelmet, hogy egyre erősebb, sőt egyedülálló hazánk gazdasági kapcsolatrendszere.
Kínában a világcégek is sorban állnak, a világ legfontosabb vezető politikusai egymásnak adják a kilincset és akkor jön valaki a 444 háza tájáról, vagy Hont András és a baráti köre, majd megírja, hogy nekünk Kína nem kell. Gondolom ez nagyon megalapozott vélemény az ő nyomorult kis életükben, ahol soha semmiért nem kellett a felelősséget vállalni
– erről már Szentesi Zöldi László beszélt. A Magyar Demokrata főmunkatársa szerint Magyarországnak csak hasznos lehet, ha jó kapcsolatokat ápol a világ egyik vezető nagyhatalmával. 

Huth Gergely szerint, ha egyszer a balliberális sajtóorgánumok politikai támogatottjai hatalomra jutnának, szinte borítékolható, hogy tálcán kínálnák fel Magyarországot nyugati gyarmatnak, ahogy fogalmazott, „ezek csak ebben hisznek, teljesen mindegy kiknek a gyarmata vagyunk, ha szovjet, akkor szovjet, vagy amerikai vagy brüsszeli, csak legyünk gyarmat”. 

Teljes adás: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Sajtóklub
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ