Cover
Belföld
Informátor: Puzsér Róbert főpolgármesteri programjával házal
2018-11-0220:58
Egyre komolyabb a történet, miszerint Puzsér Róbert főpolgármester akar lenni. Dopeman és Rokker Zsolti után egy újabb szabadszájú celebnek, Puzsér Róbertnek támadtak politikai ambíciói. De a magyar nyilvánosság legnagyobb morálfantomja, a függetlenség farizeusa nem kevesebbet szeretne minthogy 2019-től ő legyen Budapest főpolgármestere. Talán azért, mert az még nem volt. Az ECHO TV Informátor című műsorában megszólalt a főpolgármester-jelölt Puzsér Róbert, valamint a jelenlegi főpolgármester Tarlós István is.
Először szinte mindenki viccnek gondolta Puzsér Róbert indulását, aztán október 10-én kiderült, a médiaszemélyiség komolyan gondolja Tarlós István kihívását. 
Már népszerűsíti is egyetlen pontból álló programját, a Sétáló Budapestet. 
Az ellenzéki pártok olyan rossz helyzetben vannak, hogy nincs egy komolyan vehető politikus, akit ki tudnának állítani. Láthatóan, Puzsér Róbertben gondolkoznak. Az LMP egyébként már be is állt mögé, sőt országgyűlési képviselőjük Ungár Péter inspiráló személynek tartja Puzsért.

A Jobbik helyzete pedig azért érdekes, mert az elmúlt években a szemünk előtt bontakozott ki a kapcsolatuk. Puzsér Róbert volt Vona Gábor beszélgetőtársa, illetve tüntetésükön is részt vett felszólalóként.  
Nem az alapján fogom eldönteni, hogy milyen programot és milyen jövőt kínálok Budapestnek, hogy a budapestiek ezt vajon szeretnék-e. És akkor én ezt megméretem valami intézettel, és hogyha szeretnék akkor azt mondom, én ezt elhozom nekik. Ha pedig nem szeretnék, akkor kitalálunk valami mást, amit szeretnének
- hangoztatta politikai programját Puzsér Róbert. 

Hozzátette, ő nem hisz a politikai hazugságokban, vagy abban, hogy a kampányhoz egy marketingesnek kéne őt legyártania. 
Ha a programom kell a budapestieknek, akkor válasszák meg. A programommal házalok, nem az életmódommal
- hangsúlyozta.

Tarlós István Budapest főpolgármestere azt nyilatkozta: Én Puzsért alapjaiban véve kedvelem, a maga szakmájában profi. A városvezetés azonban egy más szakma. 

A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Informátor
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ