Cropped landscape
Belföld
Sajtóklub 2.0: A jobboldal védelmezi a kisebbségi közösségeket
2018-11-0106:04
Ezen a héten sem maradt téma nélkül az ECHO TV Sajtóklub 2.0 című műsora. Angela Merkel minden szírek oltalmazója és a német szénerőművek védőszentje belekezdett hosszú menetelésébe az emlékiratai felé, az LMP megállapította, hogy Orbán nem oldott meg egyet sem a világ összes problémája közül, a messzi Egyesült Államokban pedig a feketék egy része úgy döntött, elég volt a demokratákból, ők inkább Trumppal szeretnék naggyá tenni Amerikát. Ezekről a témákról beszélgetett a műsorvezető Szarvas Szilveszter vendégeivel: Dezse Balázzsal, a PestiSrácok. hu újságírójával, Falusi Vajkkal, a 888.hu publicistájával és Oláh Gellérttel, a 888.hu újságírójával. 
A demokraták meg akarják szabni nekünk ki a kisebbség, mi a nemzet - jelentette ki Oláh Gellért. Hozzátette, ez a folyamat Magyarországon is érezhető volt. 

Hiszen a baloldal megpróbálta megmondani nekünk, hogy mi antiszemiták vagyunk, a zsidókat gyűlöljük, cigányellenesek vagyunk. 
Miközben a hagyományos jobboldal védelmezi a kisebbségi közösségeket. 
Például azzal védjük a zsidóságot, hogy Orbán Viktor nem engedett ide több millió muzulmánt. Nyugat-Európában a hagyományos zsidó közösségeket veszélyeztetik azok a politikusok, mint például Merkel vagy Macron. Hiszen a nyakukra telepít több százezer migránst, muzulmánokat, akik a zsidók ellenségei - magyarázta a 888.hu újságírója.

Falusi Vajk kiemelte:
a baloldal megbélyegezte azt a csoportot, amelyet évtizedeken át védelmezett.
Az áprilisi választáson látszott, hogy azokon a területeken, ahol romák, cigányok nagy számban laknak, ott a Fidesz jól szerepelt, akkor a baloldali média ezt úgy dolgozta fel, hogy heteken át arról beszéltek, hogy a „hülyék” szavaznak a Fideszre. Megbélyegezték azt a csoportot, amelyet évtizedeken át védelmeztek - magyarázta a publicista.
Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Sajtóklub 2.0
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ